Πώς να ξαναδώσεις την αρχική του γραμμή σε ένα jean που φάρδυνε

Πώς να ξαναδώσεις την αρχική του γραμμή σε ένα jean που φάρδυνε

Τρία tips για να γίνει και πάλι το «στενό jean που αγάπησες».

Marta Cygan Life of Boheme by STYLEDUMONDE Street Style Fashion Photography MG 6063

Το να βρεις το ιδανικό jean για το σωματότυπό σου είναι κάτι αντίστοιχο του να βρεις τον τέλειο άντρα μέσα σε ένα πλήθος «λάθος επιλογών». Όταν το βρεις, λοιπόν, πρέπει να κάνεις τα πάντα για το κρατήσεις στην γκαρνταρόμπα σου και στη ζωή σου. Ένα denim παντελόνι που δεν είναι σε στενή γραμμή, αλλά σε normal fit, είναι πολύ εύκολο να «χαλαρώσει», να φαρδύνει και να κατ’ επέκταση να χάσει τη φόρμα του μετά από τις πολλές φορές που το έχεις βάλει και τις ακόμα περισσότερες που το έχεις πλύνει. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να κρατήσεις πάντα «ζωντανό και αναλλοίωτο» τον έρωτα της ζωής σου και να ξαναγίνει πάλι το jean που αγάπησες και ήξερε πώς να αγκαλιάζει τις καμπύλες σου, ακολούθησε τα τρία πολύ απλά βήματα που σου παραθέτουμε παρακάτω.

#1 Να το πλύνεις με ζεστό νερό
Μην χρησιμοποιήσεις μαλακτικό και μην ξεχάσεις να το βάλεις στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα. Το καυτό νερό θα κάνει τις ίνες του να «μαζέψουν» και πάλι. Επίσης αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματικότερη όταν το jean σου είναι 100% βαμβακερό ως προς τα στοιχεία της ύφανσής του.
#2 Στέγνωσέ το πολύ καλά
Και μετά σιδέρωσέ το ακόμα καλύτερα! Με καυτό σίδερο και ατμό. Η θερμότητα είναι ο σύμμαχός σου σε αυτόν τον «ιερό αγώνα» για να ξαναβρεί το denim παντελόνι τη φόρμα του.
#3 Βάλε ένα κομμάτι λάστιχο στο εσωτερικό της ζώνης του
Αυτό θα βοηθήσει το παντελόνι σου να στενέψει στη μέση σε περίπτωση που έχει χάσει στο συγκεκριμένο σημείο τη σωστή εφαρμογή του. Γάζωσε το λάστιχο στο εσωτερικό του και είναι σαν να το στενεύεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εξωτερικές ραφές.
Δες επίσης: Oscars 2018: Όλες οι εμφανίσεις από το πάρτι του Vanity Fair