Η μέλλουσα μητέρα Κylie Jenner πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα καμπάνια γυαλιών ηλίου

H Kylie Jenner μόλις λάνσαρε τη δεύτερη collection της με το brand γυαλιών Quay Australia. Δες την στο video να εναλλάσσει πολλά ζευγάρια φορώντας τα εσώρουχά της.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, η είδηση ότι η 20χρονη Kylie Jenner περιμένει το πρώτο της παιδί έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ακόμα και αν η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. Αντί για αυτό, φροντίζει να κρατήσει «ζεστό» το κοινό της με ένα άλλο νέο που αφορά τα επαγγελματικά της. Μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη συλλογή γυαλιών ηλίου που σχεδιάζει για την Quay Australia και το promo video είναι κάτι παραπάνω από sexy. H Kylie ποζάρει νωχελικά φορώντας γούνες, εσώρουχα και lingerie και φυσικά αλλάζοντας το ένα μετά το άλλο τα γυαλιά που έχουν την υπογραφή της. Κομψά cut eyes, φουτουριστικά ορθογώνια, edgy aviator, είναι μόνο μερικά από τα νέα της σχέδια.
«Έχω φορέσει γυαλιά ηλίου Quay Αυστραλία για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε η Jenner πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της collection πριν από τρεις μήνες. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δημιουργώ επιτέλους τη δική μου συλλογή με sunnies και μοιράζομαι την αγάπη μου για το συγκεκριμένο brand με τους fans μου»... και τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε το video για τη δεύτερη συλλογή Quay x Kylie, η οποία θα κυκλοφορήσει online στις 4 Οκτωβρίου στο quayaustralia.com. Δες την, λοιπόν, έγκυο και sexy... για πρώτη φορά γιατί κάτι μας λέει πως θα την βλέπει αρκετά έτσι από εδώ και μετά!