Εσύ γνωρίζεις τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile» της Anytime;

Εσύ γνωρίζεις τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile» της Anytime;

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω αναρωτηθεί γιατί πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να πληρώνουν τα ίδια ασφάλιστρα.

Και φυσικά δεν εννοώ τα ασφάλιστρα που αφορούν την επιλογή προαιρετικών καλύψεων, διότι είναι αυτονόητο ότι αν εσύ έχεις αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, σίγουρα θα θέλεις να το προστατέψεις όσο περισσότερο μπορείς και φυσικά θα πληρώσεις μεγαλύτερα ασφάλιστρα από κάποιον που επιθυμεί μόνο την απαραίτητη από το νόμο ασφάλιση.

Η δική μου σκέψη –και είμαι σίγουρη ότι είναι και πολλών άλλων- αφορά στη χρήση του αυτοκινήτου και τη συχνότητα που αυτό βρίσκεται εν κινήσει. Γιατί είναι σαφές και απολύτως λογικό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες βλάβης και φθοράς ή κάποιο τροχαίο ατύχημα ένα αυτοκίνητο που διανύει 120 χιλιόμετρα τη μέρα, από ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται ελάχιστα, όπως για παράδειγμα τα «δεύτερα αυτοκίνητα» που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο γκαράζ.

Από τότε που απέκτησα δεύτερο παιδί χρειάστηκε να αλλάξω αυτοκίνητο και να αγοράσω ένα πιο οικογενειακό, με περισσότερους χώρους και ασφάλεια. Καροτσάκια, ποδηλατάκια, μπαγκάζια σε περίπτωση ταξιδιού... Δε θα χωρούσαν στο μικρότερο αυτοκίνητο που έχουμε για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Αυτό πρακτικά, σημαίνει πως το μεγάλο αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ περισσότερο στις οικογενειακές μας εξορμήσεις με αποτέλεσμα να περνά πολύ χρόνο στο γκαράζ του σπιτιού, αφού στην καθημερινότητά μου επιλέγω να μετακινούμαι με εκείνο που έχει χαμηλότερο κυβισμό.ρα γιατί να πληρώνω ακριβά ασφάλιστρα για το οικογενειακό αυτοκίνητο, αφού το χρησιμοποιώ σπάνια; Απ’ ό,τι φαίνεται η Anytime άκουσε τις σκέψεις μου αφού είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που πλέον παρέχει στους πελάτες της τα προγράμματα ασφάλισης «Buy The Mile».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr