Πρώτο ραντεβού: Τι φανερώνει η απόχρωση του κραγιόν που θα φορέσεις;

Βιβή Αγγελάκη
Πρώτο ραντεβού: Τι φανερώνει η απόχρωση του κραγιόν που θα φορέσεις;

Κι όμως, το κραγιόν σου μπορεί να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι για τον χαρακτήρα σου!

Επιχείριση πρώτο ραντεβού: Έχεις βγάλει όλη την ντουλάπα έξω, έχεις αλλάξει τουλάχιστον δέκα φορές απόφαση σχετικά με το τι θα βάλεις, έχεις πάρει απεγνωσμένη την κολλητή σου πάνω από 30 φορές μέσα σε μία ώρα, όμως αυτό που δεν έχεις σκεφτεί είναι πως το κραγιόν σου μπορεί να πει πολύ περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι για το χαρακτήρα, τη διάθεση και τις προθέσεις σου...

Και ναι, όπως υποστηρίζουν αρκετοί ψυχολόγοι, η απόχρωση κραγιόν που θα επιλέξουμε για τα χείλη μας, στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα στο υποσυνείδητο του συνομιλητή μας- wannabe αγοριού- μας για το ποιες είμαστε, τι θέλουμε στο πρώτο ραντεβού, ποιες είναι οι προθέσεις μας και γενικά τι θέλουμε από αυτή, τη σχέση που μόλις ξεκινά!

3c8176e674d454505b3b1b01466726ac e7a35

Πάμε να δούμε λοιπόν, τι λέει η απόχρωση κραγιόν για τις προθέσεις και το χαρακτήρα σου... Επίλεξε την απόχρωση που θέλεις στις φωτογραφίες που βρίσκονται στη gallery και διάβασε τι σημαίνει!

38A3DDE800000578 3800139 image a 35 1474542356035

-Αν πάλι επιλέξεις να μη φορέσεις καθόλου κραγιόν δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε έχεις ξενερώσει απίστευτα ήδη από πριν και το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να βάλεις κραγιόν, είτε θέλεις να περάσεις ξεκάθαρα το μήνυμα πως «αυτή είμαι- δεν μου αρέσουν τα κραγιόν και ούτε πρόκειται να τα δοκιμάσω ποτέ- και σε όποιον αρέσω»!

Και μη ξεχνάς: Το να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να γίνεις κάτι που θέλουν οι άλλοι είναι το πιο σημαντικό!!