Κάν’ το όπως η Kim Kardashian: Το μυστικό για να πετύχεις το glossy εφέ στα βλέφαρά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Κάν’ το όπως η Kim Kardashian: Το μυστικό για να πετύχεις το glossy εφέ στα βλέφαρά σου!

Τι αποκάλυψε ο makeup artist της

Την είδαμε να αλλάζει hairlook, να πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων στο μουσικό video clip του Kanye West (τραγούδι “Wolves”) διαφημίζοντας την καμπάνια του οίκου Balmain για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 και φυσικά για άλλη μία φορά η Kim Κardashian έρχεται για να μας απασχολήσει – να μας «μυήσει» σε ένα makeup trend που η αλήθεια είναι έχει κάνει δυναμικό come back και πολύ μας αρέσει: Το glossy εφέ στα βλέφαρά μας.

kim3 a


Στην ουσία, πρόκειται για ένα trend που θέλει τα βλέφαρα να είναι λαμπερά και wet , δημιουργώντας γυαλάδες που δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές παιχνιδίζοντας με το φως.

Και επειδή ψέματα δεν θα σου πούμε, λατρέψαμε το εν λόγω trend, ψάξαμε και βρήκαμε από τον makeup artist της 35χρονης τηλεπερσόνας, Mario Dedivanovic , το μυστικό για να το πετύχουμε και εμείς .... Και μάντεψε είναι πολύ πιο απλό από ό,τι φαντάζεσαι!

kim1 a


Όπως αποκάλυψε ο makeup artist σε μία behind the scene φωτό που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram τα μόνα που χρειάζεσαι είναι ένα κρεμώδες concealer σε μία σκουρόχρωμη απόχρωση και ένα eye gloss.

concealer eyegloss

Creamy Concealer Kit, Bobbi Brown και M·A·C Studio Eye White Gloss with pearl

Τα βήματα απλά: Απλώνεις το σκουρόχρωμο concealer, όπως θα έκανε με τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και μετά αρχίζεις να «χτίζεις» σταδιακά με το eye gloss.

kim2 a