Αυτά είναι τα beauty προϊόντα που πρέπει να βάζεις πάντα στο ψυγείο!

Αυτά είναι τα beauty προϊόντα που πρέπει να βάζεις πάντα στο ψυγείο!

Ξέρεις πώς θα σώσεις το νεσεσέρ σου από τη ζέστη;

Με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει κόκκινο, η κατάσταση με την ζέστη είναι ανυπόφορη. Δεν είσαι η μόνη όμως που χρειάζεται δροσιά για να επιβιώσει... και το νεσεσέρ σου την χρειάζεται. Για την ακρίβεια, κάποια προϊόντα σου δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τις υψηλές θερμοκρασίες και πρέπει να τα βάζεις στο ψυγείο αν θες να τα έχεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Δες ποια είναι παρακάτω...

Το άρωμά
Η ζέστη και ο ήλιος μπορούν να μετατρέψουν το άρωμά σου από πηγή ευωδιάς σε... κάτι απροσδιόριστο. Ναι, το άρωμα χαλάει με την ζέστη κι έτσι, για να μυρίζεις όπως πρέπει, αποθήκευσέ το στο ψυγείο.

aroma

Το υγρό μεικάπ
Το υγρό μεικάπ έχει ημερομηνία λήξης και για να παρατείνεις την ζωή του δεν έχεις παρά να το βάλεις στο ψυγείο. Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος όμως, η ζέστη διασπά τα μόρια της φόρμουλα κι έτσι, αν ζεσταθεί πολύ ή πολλές φορές, το μεικάπ σου ίσως να σου δημιουργήσει προβλήματα αφού θα είναι αλλοιωμένο.

Τα κραγιόν
Πόσες φορές δεν έχεις πάει να φορέσεις κάποιο κραγιόν σου μόνο για να το βρεις σχεδόν λιωμένο; Απόφυγέ το την επόμενη φορά βάζοντας όλα τα κραγιόν σου στο ψυγείο.

kragion

Την κρέμα ματιών
Οι κρέμες ματιών έχουν και αυτές ημερομηνία λήξης και παρατείνεται η ζωή τους αν τις βάλεις στο ψυγείο, όμως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικές όταν είναι παγωμένες οπότε δεν έχεις καμία δικαιολογία για να τις αφήσεις στο μπάνιο σοι.

Την κρέμα σώματος
Ιδιαίτερα το after sun σου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να κάνει την διπλάσια δουλειά στο δέρμα σου αν το εφαρμόσεις απευθείας από το ψυγείο.

krema somatos

Τα βερνίκια νυχιών
Ο ήλιος και η ζέστη θα κάνουν τα βερνίκια σου να πήξουν και πιθανόν να αλλοιώσουν και το χρώμα τους. Βάλτα όλα στο ψυγείο λοιπόν, ιδιαίτερα εκείνα που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

Οτιδήποτε περιέχει βιταμίνη C
Μπορεί να είναι κρέμα προσώπου, ματιών, ορός, μάσκα... οτιδήποτε περιέχει βιταμίνη C πρέπει οπωσδήποτε να φυλάσσεται στο ψυγείο διαφορετικά αλλοιώνεται σχεδόν άμεσα με την θερμότητα.