Ποιες συμβουλές ομορφιάς έδωσε η Kim, η Kylie, η Kourtney και η Khloé στην Kendall;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιες συμβουλές ομορφιάς έδωσε η Kim, η Kylie, η Kourtney και η Khloé στην Kendall;

Ποια είναι τα beauty tips των Kardashian- Jenner;

 

Την είδαμε να βάφεται χωρίς καθρέφτη και να δοκιμάζει on camera 9 πράγματα που δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ στη ζωή της μέσα σε ένα απολαυστικότατο βίντεο για το περιοδικό Allure. Αυτή τη φορά, η Kendall Jenner μοιράζεται με όλες εμάς τις συμβουλές ομορφιάς που έχει πάρει όχι από κάποιο makeup artrist, αλλά από τις διάσημες αδερφές της. Εξάλλου, όπως η ίδια δηλώνει: «Είναι σαν να έχεις 12 μητέρες»!

kendall jenner october 2016 allure cover shoot 01 1


Από την Kourtney: «Όταν ήμουν 15 ετών, μου είπε: «Θα πρέπει να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών τώρα.» Έτσι κι έκανα. Ακόμη, μου είπε να μην ξαναγγίξω ποτέ το πρόσωπό μου: «Μην πειράζεις τίποτα στο πρόσωπό σου και κυρίως μην πειράζεις τα σπυράκια σου.» Αυτό είναι κάτι που μου έμεινε.»

1426511026 kendall jenner kourtney kardashian zoom


Από την Kylie: Η Kylie είναι glamazon! Λατρεύει τα μαλλιά και τα νύχια και οτιδήποτε glam. Έτσι, το «more is more» είναι ξεκάθαρα η συμβουλή της. Επίσης, θέλει να κάνει πάντα το μακιγιάζ μου.»

kim kardashian kylie jenner kendall jenner

Από την Khloé : «Όταν ήμουν 15 ετών, μάδησα εντελώς τα φρύδια μου. Το μόνο που είχε μείνει ήταν μία λεπτή γραμμή. Ήταν τόσο απαίσια που η Khloé είχε φρικάρει και μου φώναξε. Με έκανε να μην τα ξαναγγίξω μέχρι να μεγαλώσουν ξανά εντελώς και μετά με πήγε σε μία ειδικό για τα φρύδια. Από τότε, κάνω τα φρύδια μου στο Anastasia Beverly Hills.»

2591B06400000578 2948646 image m 10 1423662163075


Από την Kim: «Στην Kim αρέσει πολύ να χρησιμοποιεί το σαμπουάν Finesse στα μαλλιά της. Το ίδιο και σε εμένα. Έχω δοκιμάσει όλα τα ακριβά προϊόντα, επίσης. Δουλεύει άψογα στα μαλλιά μου και τα κάνει μεταξένια και απαλά. Γι αυτό το λόγο, πολλοί κομμωτές όταν με ρωτούν τι κάνω και δείχνουν πάντα τόσο τέλεια, απαντώ: « Πραγματικά δεν κάνω τίποτα! Απλά χρησιμοποιώ Finesse.»