Victoria Beckham: Το μόνο πράγμα που τρώει κάθε μέρα για να έχει τέλεια επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Victoria Beckham: Το μόνο πράγμα που τρώει κάθε μέρα για να έχει τέλεια επιδερμίδα!

Η Posh αποκαλύπτει το πρόβλημα που είχε και πώς το αντιμετώπισε...

Όταν η Victoria Beckham δίνει fashion και beauty συμβουλές κρατάμε σημειώσεις, πόσο μάλλον τώρα που η ίδια αποφάσισε να ανοίξει το κεφάλαιο :Λαμπερή επιδερμίδα!

160de4bbfb541fb878043cded59fb95a


Στην πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο περιοδικό «The Edit» το πρώην Spice Girl και σχεδιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει αφενός πως όταν ήταν νεαρότερη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την επιδερμίδα της (#κανεις_δεν_ειναι_τελειος), αφετέρου τη συμβουλή που της έδωσε ο δερματολόγος της για να έχει αψεγάδιαστη την επιδερμίδα!

victoria beckham porter the edit interview i


«Πηγαίνω σε έναν δερματολόγο στο Λος Άντζελες, τον Dr. Harold Lancer, που είναι φοβερός. Τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και είναι αυτός που «έσωσε» την επιδερμίδα μου. Είχα πραγματικά μία πολύ προβληματική επιδερμίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Vic και συνέχισε με το tip του γιατρού της:

«Μου είπε πως πρέπει να τρώω σολομό κάθε μέρα! Και όταν τον ρώτησα τι πραγματικά εννοούσε με το κάθε μέρα... μου απάντησε: «Ναι! Στο πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα ή στο βραδινό, θα πρέπει να τρως κάθε μέρα.»

5844dafc97fae922aff65ea9e47a25e9

Κι ενώ το «κάθε μέρα σολομός» μπορεί να σου ακούγεται κάπως υπερβολή... η επιστήμη της διατροφολογίας μίλησε! Ο σολομός και πολλά άλλα ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και C, που σημαίνει ότι έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Και γι αυτό άλλωστε, υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν τη σύνδεση μεταξύ της λαμπερής επιδερμίδας και την κατανάλωσης ψαριών.