Gigi Hadid: Ποιο είναι το tip της για να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει;

Βιβή Αγγελάκη
Gigi Hadid: Ποιο είναι το tip της για να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει;

Plus: Μάθε τα πάντα για το αγαπημένο της άρωμα

Η Gigi Hadid ανήκει στα πιο cool κορίτσια της μόδας και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει! Πριν λίγο καιρό μάλιστα έβγαλε τη δική της συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ (TommyXGigi) η οποία παρουσιάστηκε επίσημα στο #TOMMYNOW και αν μας ρωτάς... την αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά.


Αυτή τη φορά, το it girl δίνει την πολύτιμη συμβουλή του για να βρούμε το άρωμα που μας ταιριάζει, αποκαλύπτοντας παράλληλα ποιο είναι το δικό του αγαπημένο!

Gigi Hadid Tommy Hilfiger BTS1


«Το άρωμα έχει τόση δύναμη, που μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεση και τη συμπεριφορά σου. Μπορεί να πει πολλά για το ποια είσαι και γι αυτό θα πρέπει να επιλέγεις πάντα ένα άρωμα που θα συνδέεσαι με αυτό. Λατρεύω το «The Girl» γιατί με γυρίζει πίσω στην Καλιφόρνια. Γιασεμί, αχλάδι και νότες κέδρου με πηγαίνουν εκεί και μου θυμίζουν τα μεγάλα ανέμελα καλοκαίρια.» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Glamour.

gigi2 glamour 2sep16 pr b

Και συνεχίζει: «Το «The Girl» από τον Tommy Hilfiger σε καλεί να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι χαρούμενος γι’ αυτό. Να εκτιμάς κάθε στιγμή της ζωής σου, να γελάς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο.»

beauty trends blogs daily beauty reporter 2016 07 11 tommy hilfiger the girl


Εμπνευσμένο από το ελεύθερο πνεύμα και την ακαταμάχητη προσωπικότητα της Gigi, το ‘The Girl’ είναι φρέσκο και δυναμικό. Συνδυάζει νότες από πράσινο αχλάδι, φύλλα βιολέτας και πράσινα φύλλα συκιάς, ενώ καθώς εξελίσσεται, αναδύονται πέταλα γιασεμιού. Το άρωμα καταλήγει με νότες κέδρου και κασμίρ, ένα συνδυασμό που αντανακλά τη δυναμικότητα, την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία που χαρακτηρίζουν τη Gigi.

beauty trends blogs daily beauty reporter 2016 07 11 gigi hadid tommy hilfiger bts 2

Όσο για το μπουκάλι του αρώματος... Έχει ναυτικό θέμα και εντυπωσιάζει με τα έντονα χρώματα και το χρυσό καπάκι που θυμίζει κουμπί από παλτό ναύτη.