Ooook! Αυτός είναι ο πιο περίεργος τρόπος να «γεμίσεις» τα φρύδια σου...

Βιβή Αγγελάκη
Ooook! Αυτός είναι ο πιο περίεργος τρόπος να «γεμίσεις» τα φρύδια σου...

Δεν πάει ο νους σου...

Καθημερινά στον beauty κόσμο του Ίντερνετ ξεπροβάλουν -δεν θα πω χιλιάδες- αλλά εκατοντάδες beauty νέα, που αφορούν νέες τεχνικές, κόλπα, tricks, τα οποία πολύ γρήγορα μετατρέπονται σε beauty τάσεις και γίνονται viral! Βέβαια, αν μας ρωτάς, δεν είναι όλα προς αντιγραφή αλλά εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση. Ένα από αυτά... η παρακάτω τεχνική γεμίσματος των φρυδιών...


Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, στο Instagram και Youtube κυκλοφορούν μερικά βιντεάκια στα οποία κορίτσια- με όνειρο ζωής τα iconic, πλούσια φρύδια της Cara Delevingne- αρχίζουν να τα γεμίζουν με... σαπούνι!

787fa1e8584fe0ef400a033f2f159bee


Ναι καλά διάβασες και όπως θα δεις το παρακάτω βίντεο από την guru των τέλειων φρυδιών (Anastasia Beverly Hills) τα κορίτσια προμηθεύονται ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και το περνούν πάνω σε μία μπάρα σαπουνιού, την οποία στην ουσία «ξύνουν» με αυτό. Στη συνέχεια, «χτενίζουν» με το βουρτσάκι τα φρύδια τους προς τα πάνω και συνεχίζουν να τα γεμίζουν με κάποιο μολύβι.

https://www.instagram.com/p/


Στην ουσία το σαπούνι αντικαθιστά το gel για τα φρύδια λειτουργώντας παράλληλα ως κερί. Με αυτόν τον τρόπο, τα φρύδια δείχνουν πιο πλούσια και οι τρίχες πάντα τιθασευμένες, ενώ το γέμισμα των κενών γίνεται με μαθηματική ακρίβεια.






Τι λες; Θα το δοκίμαζες;