Priyanka Chopra: Το μυστικό της για να διατηρεί καθαρή την επιδερμίδα κρύβεται σε ένα ποτήρι...

Βιβή Αγγελάκη
Priyanka Chopra: Το μυστικό της για να διατηρεί καθαρή την επιδερμίδα κρύβεται σε ένα ποτήρι...

Δες ποιο είναι το ανέξοδο κόλπο της...

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να διατηρεί καθαρή , επομένως και λαμπερή, την επιδερμίδα της ; Και ποια γυναίκα δεν έχει την περιέργεια να δει τι κάνουν οι διάσημες κυρίες για να πετύχουν ένα όσο το δυνατόν πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα; Πόσο μάλλον, όταν αυτό το μυστικό είναι φυσικό, ανέξοδο και κρύβεται στην κουζίνα μας...

Αυτή τη φορά, η Priyanka Chopra, η καλλονή από την Ινδία, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Byrdie το μυστικό που διατηρεί καθαρή την επιδερμίδα της.

the globe is my stage priyanka chopra isnt crossing overshes taking over 2029715.640x0c

Αποφεύγοντας τις δαπανηρές ή συχνά ασυνήθιστες θεραπείες περιποίησης προσώπου, η Priyanka εμπιστεύεται τη δύναμη της φύσης και πιο συγκεκριμένα τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το νερό με το λεμόνι.

the globe is my stage priyanka chopra isnt crossing overshes taking over 2029719.640x0c

Όπως ομολόγησε η ίδια, πίνει περίπου τέσσερα λίτρα με λεμόνι κάθε ημέρα για τρεις ημέρες ως θεραπεία αποτοξίνωσης για την επιδερμίδα της. «Το λεμόνι έχει αντιοξειδωτικά και καθαρίζει το σύστημα. Είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς και είναι και δωρεάν!» λέει χαρακτηριστικά, ενώ συμπληρώνει πως δεν της αρέσει καθόλου να κάθεται βαμμένη, αν δεν υπάρχει λόγος.

7f06e92cc7a63d4f480f6ed15467fd64

Κι αν ψάχνεις κι άλλους beauty λόγους να ξεκινάς τη μέρα σου πίνοντας ένα ποτήρι νερό με λεμόνι, τότε κάνε κλικ εδώ!