7 beauty tips από την Kendall Jenner!

Βιβή Αγγελάκη
7 beauty tips από την Kendall Jenner!

Τι δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της;

Μπορεί η λέξη υπερβολή να συνοδεύει πολλούς τομείς της ζωής των αδερφών Kardashian (μέσα σε αυτούς και τη ρουτίνα ομορφιάς τους) όμως, όταν μιλάμε για μακιγιάζ και αναφερόμαστε στην Kendall Jenner, τα πράγματα αλλάζουν... Σε κάθε του εμφάνιση το 21 ετών supermodel αποδεικνύει πως λατρεύει το μίνιμαλ -χωρίς υπερβολές- look και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το αγαπάμε ιδιαίτερα και δεν χάνουμε ευκαιρία να σου μεταφέρουμε τα beauty tips από τις συνενεύξεις της, όπως αυτή που έδωσε πρόσατα στο Glamour!

tumblr o3pamwrls11ugvmmmo1 500

Το μυστικό που την κάνει να δείχνει πιο λαμπερή: «Το spray tan (σπρέι μαυρίσματος). Με κάνει να δείχνω πολύ καλύτερη!»

Η τελευταία της κίνηση για να φρεσκαριστεί: «Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ καλό...αλλά βάφομαι όταν το φανάρι ανάβει κόκκινο.»

070616 kendall jenner beauty must have lead

Το άρωμα που φοράει καθημερινά: «Όποιος με ξέρει καλά, γνωρίζει πως μου αρέσει το φρέσκο άρωμα της βανίλιας . Πραγματικά το λατρεύω. Το αγαπημένο μου είναι το Modern Muse Le Rouge Gloss της Estee Lauder. Επίσης, δεν είμαι καθόλου παραδοσιακή στον τρόπο που το φοράω (π.χ στους καρπούς κλπ). Το ψεκάζω παντού πάνω μου.»

Ο κανόνας ομορφιάς που δεν διαπραγματεύεται λίγο πριν πέσει για ύπνο: «Δεν μπορώ να πέσω στο κρεβάτι αν πρώτα δεν έχω ένα εντελώς καθαρό πρόσωπο. Επίσης, δεν αφήνω ποτέ, ακόμη και τις φίλες μου, να κοιμηθούν με το μακιγιάζ τους. Είμαι ψυχαναγκαστική σε αυτό το θέμα.»

15129994 1252135174858517 1508095658 n

Ποια είναι τα αγαπημένα κραγιόν: «Δεν φοράω τα lip kits της Kylie τόσο πολύ, όσο φοράω το Estée Lauder κραγιόν μου!»

Το καλύτερο τρικ για τα μαλλιά: «Κάνω μπάνιο πριν κοιμηθώ και ξαπλώνω με βρεγμένα μαλλιά. Όταν ξυπνάω, έχουν ένα φυσικό όγκο.»

Τα λάθη ομορφιας που έχει κάνει: «Έχω πραγματικά άπειρες ιστορίες. Κάποτε χρησιμοποιούσα μεγενθυντικούς φακούς και στην κυριολεξία είχα βγάλει όλα τα φρύδια μου. Η Khloe τότε με είχε συμβουλεύσει να μην τα αγγίξω ξανά, αν πρώτα δε μεγαλώσουν. Αυτό δεν ήταν κάτι πολύ χαριτωμένο... Μόλις τα φρύδια μου άρχισαν να αναπτύσσονται κανονικά με πήγε σε μία ειδικό φρυδιών. Τώρα πλέον τα γεμίζω και φτιάχνω το σχήμα τους με το νέο μολύβι της Estee Lauder, The Brow Multi-Tasker.