Γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις; Ναι, γίνεται!

Γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις; Ναι, γίνεται!

Ρυτίδες. Όσο και να προσπαθούμε να τις κρατήσουμε μακριά από τα πρόσωπά μας, έρχεται κάποτε η ώρα που κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί να πίνουμε τρία λίτρα νερό την ημέρα και να βάζουμε κάθε πρωί την ενυδατική μας. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος θα περάσει χωρίς να αφήσει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας.

Μάλιστα, αν κάνουμε καθιστική ζωή, αν καπνίζουμε, αν πίνουμε πολύ αλκοόλ και αν δεν βάζουμε την αντηλιακή μας κρέμα κάθε φορά που βγαίνουμε από τα σπίτια μας, ίσως δούμε ρυτίδες στα πρόσωπά μας πιο σύντομα απ’ όσο είχαμε υπολογίσει...

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι για να «σβήσουμε» τις ρυτίδες χρειάζεται να πάρουμε μέτρα δραστικά και να ψάξουμε για προϊόντα με ισχυρά συστατικά! Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να καταφύγουμε σε επεμβατικές μεθόδους.

Illumilift P

Ρυτίδες τέλος, με ένα άγγιγμα

Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να δώσουν στο πρόσωπό μας τη νεανική όψη που ονειρευόμαστε, «σβήνοντας» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές με ένα μόνο άγγιγμα.

Πώς θα κάνετε τις φθορές του χρόνου να υποχωρήσουν

Τη λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων μας φέρνει η Beatific, μια καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, την οποία δημιούργησε το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία, αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών!

Με τον ορό λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων Wrinkle Corrector και την κρέμα προσώπου Illumilift από την Beatific θα δούμε άμεσα μεγάλες αλλαγές στο πρόσωπό μας.

Miracle wrinkle corrector P

Ενεργοποίηση νεότητας τώρα!

Η μοναδικότητα των δύο αυτών προϊόντων «κρύβεται» στο γεγονός ότι μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους του Lipofilling και της ένεσης βοτουλινικής τοξίνης από την αισθητική ιατρική.

Αν τα χρησιμοποιήσετε, θα δείτε και εσείς ότι η λάμψη στο πρόσωπό σας θα επανέλθει, οι φθορές του χρόνου θα υποχωρήσουν και η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει σφριγηλή και νεανική όψη.

Κάντε Lipofilling με ένα μόνο serum!

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα serum που υπόσχεται να μειώσει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και ταυτόχρονα να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη;

Καλό θα είναι να το πιστέψετε γιατί ο ορός αυτός υπάρχει και σας τον φέρνει η Beatific. Πρόκειται για τον διογκωτικό ορό γεμίσματος Beatific Miracle Wrinkle Correctorm.

2

Η τεχνολογία Wrinkle Lift του serum της Beatific, η οποία βασίζεται στην συνδυασμένη δράση Macelignan και ενκαψυλιωμένης L-Ορνιθίνης, αυξάνει τον όγκο του λιπώδους ιστού χαρίζοντας γεμάτες και λείες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

Αυτή η καινοτομική τεχνολογία μιμείται τη μέθοδο Lipofilling που χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική και έχει ως στόχο το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης και την αποκατάσταση της πυκνότητάς του.

Ακόμη, ο μοναδικός συνδυασμός συζευγμένου υαλουρονικού οξέως και βιταμινών δρα εκ των έσω, γεμίζοντας τις ρυτίδες και διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη.

Σύντομα θα δείτε τις ρυτίδες του προσώπου σας και τις λεπτές γραμμές να βελτιώνονται και να λειαίνονται, ενώ μακροπρόθεσμα, οι βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπό σαςθα δείχνουν ορατά μειωμένες, οι γραμμές έκφρασης θα γεμίσουν και η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο σφριγηλή και μαλακή.

Γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις; Ναι, γίνεται!

Και πώς θα εξαφανίσετε τις ρυτίδες; Με τηναναδομητική κρέμα προσώπου λείανσης και λάμψης Beatific Illumilift (50ml) η οποία μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις της Βοτουλινικής Τοξίνης και του γεμίσματος ρυτίδων, προσφέροντας ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστεί η χρήση ενέσεων!

3

Με την κρέμα προσώπου Beatific Illumilift, το πρόσωπο ακτινοβολεί και αποκτά νεανική λάμψη χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας τα οποία δρουν ταυτόχρονα στα βαθύτερα στρώματα και την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ορατά αποτελέσματα άμεσα

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η επιδερμίδα τονώνεται και αποκτά ελαστικότητα και λάμψη, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν και βελτιώνονται σημαντικά.

Μακροπρόθεσμα, όμως, η επιδερμίδα ξανακερδίζει την πλαστικότητά της και το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται ανακτώντας τους όγκους του. Οι ρυτίδες και η υφή βελτιώνονται και η επιδερμίδα εκπέμπει νεανική λάμψη!

Πού μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα της Beatific

Με εξαιρετικούς αντιγηραντικούς παράγοντες και θρεπτικά συστατικά για την υγεία της επιδερμίδας, οι καινοτομικές συνθέσεις τις Beatific μπορούν να ενισχύσουν τη νεανικότητα και τη λάμψη του προσώπου μας, προλαμβάνουν παράλληλα τα σημάδια της γήρανσης.

Αν θέλετε, λοιπόν, να δοκιμάσετε και εσείς τα προϊόντα της Beatific, μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Αttica στο Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία και Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

Ακόμη, τα ισχυρά Lipo-fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως που περιέχει η κρέμα, εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στην μείωση της όψης των ρυτίδων, συνεισφέροντας σε μία αψεγάδιαστη και μεταξένια επιδερμίδα.