New Year, New You: 10 beauty resolutions που πρέπει να υποσχεθείς να τηρήσεις το 2017!

Βιβή Αγγελάκη
New Year, New You: 10 beauty resolutions που πρέπει να υποσχεθείς να τηρήσεις το 2017!

Υποσχέσου πως θα σε φροντίζεις!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέα ξεκινήματα, νέες beauty υποσχέσεις! Κι αν η πρώτη μέρα του χρόνου δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να υποσχεθείς στον εαυτό σου πώς θα τον φροντιζείς όσο το δυνατόν καλύτερα, τότε ποια είναι;

Υποσχέσου, λοιπόν:

#1.Να μην ξεχνάς να καθαρίζεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου και να ξεβάφεσαι (ΝΑ ΞΕΒΑΦΕΣΑΙ)!

via GIPHY

#2. Να πίνεις περισσότερο νερό και να προσπαθήσεις να έχεις όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη και υγειινή διατροφή.

33550857707843669df2969fdbee42d4

#3. Να κοιμάσαι αρκετά (κανόνας του 8ωρου) και γενικότερα να βάζεις όρια σε ό,τι σε οτιδήποτε σε αγχώνεις και σε κάνει να χάνεις χρόνο από εσένα.

via GIPHY

#4. Να μάθεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να είσαι συνεπής στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου: Να την τονώνεις, να κάνεις καθαρισμό και απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα και να την ενυδατώνεις σύμφωνα με τις ανάγκες της!

#5. Να σταματήσεις να πειράζεις τα σπυράκια σου και να τρως τα νύχια σου ακόμη και όταν δε σε βλέπουν οι άλλοι!

via GIPHY

#6. Να φοράς αντηλίάκο ΟΛΟ το χρόνο (και όχι μόνο το καλοκαίρι)!

via GIPHY

#7. Να βάλεις τάξη (επιτέλους!) στο νεσεσέρ σου και να πετάξεις (ξανά επιτέλους!) τα παλιά καλλυντικά σου. Θα αποκτήσεις μία πληρέστερη εικόνα του τι έχεις και δεν έχεις! Και φυσικά υποσχέσου πως δεν θα ξαναγοράσεις καλλυντικά που δεν θα τα τελειώσεις ή δεν τα έχεις ανάγκη!

1a72451550f70b523fa4e0b6ec27585b

#8. Να μάθεις να μη φοβάσαι, να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ με όποιο trend σου αρέσει και πιστεύεις οτι σου ταιριάζει (φέρνοντάς το πάντα στα δικά σου μέτρα και σταθμά) και φυσικά να υποστηρίζεις τις επιλογές σου. Εξάλλου το κομμάτι αυτοπεποίθηση συνδέεται απόλυτα με το πώς βλέπεις αλλά και βλέπουν οι άλλοι τον εαυτό σου!

#9. Να μην ξεχνάς να προστατεύεις τα μαλλιά σου κάθε φορά που χρησιμοποιείς εργαλεία θερμότητας.

via GIPHY

#10. Να μάθεις να αγαπάς ΕΣΕΝΑ (την επιδερμίδα, τα μαλλιά σου, τα νύχια σου), να εκτιμάς ό,τι έχεις και να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου... Αυτή είσαι!

via GIPHY