Χρυσές Σφαίρες 2017: Τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ και χτενίσματα που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Βιβή Αγγελάκη
Χρυσές Σφαίρες 2017: Τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ και χτενίσματα που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Δες τις επιλογές των stars στο κόκκινο χαλί...

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η φετινή, 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ανοίγοντας την αυλαία για την red carpet awards’ season του 2017 και φυσικά προετοιμάζοντάς μας για τη μεγάλη απονομή των βραβείων Όσκαρ στα τέλη Φεβρουαρίου.


Οι διάσημες κυρίες της showbiz έβαλαν τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν με τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές τους επιλογές καταρρίπτοντας αρκετούς «κλασικούς» red carpet κανόνες και ρίχνοντας έξω τα όποια προγνωστικά: Το ανδρόγυνο στυλ, οι πούλιες, το ροζ αλλά και κίτρινο χρώμα κυριάρχησαν στα outfits ενώ το ίδιο συνέβη εν μέρει και στο beauty look τους. Το κόκκινο κραγιόν έδωσε τη θέση του στις πιο nude, αλλά και σκούρες αποχρώσεις, το μακιγιάζ στα μάτια κινήθηκε σε πιο μίνιμαλ ύφος, οι μεταλλικές ιριδίζουσες σκιές σε natural αποχρώσεις κυριάρχησαν και τα retro χτενίσματα ήταν αυτά που επέλεξαν τελικά αρκετές stars.

18.golden globes
3.golden globes emma
30. golden globes

Από τo μίνιμαλ μακιγιάζ της Sienna Miller μέχρι και τον εντυπωσιακό κότσο της Sarah Jessica Parker, δες στη gallery τα beauty looks που επέλεξαν οι stars για το κόκκινο χαλί των φετινών Χρυσών Σφαιρών!

21. golden.globes.sienna
22.golden globes sienna