Οι καλύτερες κρέμες χεριών για να προστατέψεις τα χέρια σου από το κρύο!

Βιβή Αγγελάκη
Οι καλύτερες κρέμες χεριών για να προστατέψεις τα χέρια σου από το κρύο!

Οι 15 αγαπημένες μας κρέμες για απαλά χέρια...

Η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετούς βαθμούς και το κρύο έχει αρχίσει να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα των χεριών μας, με αποτέλεσμα να «σκάνε» και να έχουν χάσει την απαλή υφή τους. Η ανάγκη για ενυδάτωσή και extra φροντίδα είναι πιο άμεση από ποτέ. Κι αν αυτή η στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη για να επενδύσεις σε μία κρέμα χεριών πότε είναι;

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, και σου παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών για κάθε budget.

hand cream 1

1. Ενυδατική κρέμα χεριών (Crème mains hydratante) από τα Sephora: Ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών αφήνοντάς τα απαλά και με το διακριτικό άρωμα του άνθους του βαμβακιού.

2. Cicaplast Hand Cream της La Roche-Posay: Θρέφει και προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια (ακόμη και από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες) χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή της με γλυκερίνη που δημιουργεί ένα «αόρατο» φιλμ προστασίας, καταπραΰνοντας, επανορθώνοντας και προστατεύοντάς τα. Χάρη στη μη λιπαρή του υφή, απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την αίσθηση ενός υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος.

3. Kρέμα χεριών bioten SOS: Ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα και κουρασμένα χέρια χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με 100% φυσικό Argan oil, που προστατεύει την επιδερμίδα και με 5% UREA που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση. Σε μικρότερη συσκευασία, η κρέμα bioten SOS διαθέτει το ιδανικό μέγεθος, για να την έχετε πάντα μαζί σας!

4. Pure Greek Olive Κρέμα Χεριών με Άνθη Ελιάς από την Κορρες: Ενυδατική κρέμα χεριών με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

5. Smooth + Tone Creme Glove από τη σειρά New Dimension της Estee Lauder: Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας τα χέρια απαλά ενώ η σύνθεση πολλαπλών επιπέδων Shaping Technology και το προηγμένο σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου, που περιέχει, βοηθούν στην σύσφιξη της επιδερμίδας των χεριών. Τα χέρια παραμένουν ενυδατωμένα όλη την ημέρα – ακόμα και μετά από πολλαπλά πλυσίματα.

hand cream 2

1. Rêve de Miel® Crème Mains et Ongles από τη Nuxe: Επανορθώνει την επιδερμίδα των ξηρών και ταλαιπωρημένων χεριών, αναπληρώνει τα λιπίδια και ενυδατώνει σε βάθος. Και το βασικότερο; Το 95% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

2. Gingerlily Replenishing Hand Cream από τη Molton Brown: Ο εξωτικά floral συνδυασμός της Molton Brown σε μία πλούσια, θρεπτική κρέμα χεριών. Με σύνθεση που περιέχει εκχύλισμα λευκής τρούφας και αρωματισμένη με λευκό κρίνο και ζεστή πιπερόριζα, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και υπέροχα αρωματισμένη.

3. Biomains κρέμα χεριών της Biotherm: Μαλακτική, θρεπτική και ενυδατική κρέμα καταπολεμά την ξηροδερμία, αφήνοντας τα χέρια λεία και απαλά. Η ενισχυμένη σύνθεση με D-πανθενόλη ενδυναμώνει τα νύχια. Χάρη σε ένα συνδυασμό φίλτρων UV και αντιοξειδωτικών συστατικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, η τακτική χρήση της κρέμας καθυστερεί την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και των πανάδων.

4. Κρέμα για Ξηρά-Σκασμένα Χέρια με Βάλσαμο & Μελισσοκέρι από την Apivita: Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία στην επιδερμίδα των χεριών χάρη στο μελισσοκέρι, το βούτυρο καριτέ και τη γλυκερίνη που περιέχει, την ενυδατώνει εντατικά και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα , το βαλσαμέλαιο, το φυσικό έλαιο ελιάς και άγριου τριαντάφυλλου περιποιούνται και αναπλάθουν τα ξηρά και σκασμένα χέρια.

5. Grapefruit Body & Hand Lotion από τη Jo Malone: Ενυδατική κρέμα για το σώμα και τα χέρια με αναζωογονητικό blend από ζουμερά γκρέιπφρουτ Ισπανίας, δενδρολίβανο, μέντα και μπαχάρι. Το έλαιο καρύδας που περιέχει προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ η ευωδιά της διαρκεί για ώρες.

hand cream 3

1.Crème Sublime Hands & Nails Cream από τη Roger & Gallet: Κρέμα χεριών και νυχιών με SPF15 που προωθεί την ενυδάτωση και την απαλότητα στο δέρμα για 8 ώρες μετά την αρχική εφαρμογή της. Με εξαιρετικό παρθένο λάδι Argan που τρέφει την επιδερμίδα και έλαιο νυχτολούλουδου που είναι πλούσιο σε ωμέγα 6, για αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ του δέρματος.

2. Rose Hand Cream από τη Jurlique: Πλούσια, προστατευτική κρέμα χεριών με χαλαρωτική ευωδιά τριαντάφυλλου. Αποκαθιστά την απαλότητα της επιδερμίδας και διατηρεί τη νεανικότητά της. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και κάνε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

3. Η κρέμα χεριών Repair & Care από τη Nivea: Ανακουφίζει άμεσα τα πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια, χαρίζοντάς τους προστασία & ενυδάτωση που διαρκεί. Η συμπυκνωμένη και άμεσα δραστική σύνθεσή της με Dexpanthenol, επανορθώνει και ανακουφίζει από την αίσθηση της πολύ ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

4. Almond Hand & Nail Cream από τη The Body Shop: Περιποιείται και ενυδατώνει όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα νύχια μας, μιας και περιέχει δύο από τα σημαντικότερα συστατικά για τους επαγγελματίες του είδους: αμυγδαλέλαιο και πανθενόλη, αφήνοντας στο τέλος το διακριτικό άρωμα του αμυγδάλου.

5. The Hand Treatment από τη La Mer: Μια έντονα ενυδατική κρέμα που καταπραΰνει άμεσα από την πρώτη κιόλας επαφή και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα. Εμπλουτισμένη με το Skin Lightening Complex™, μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών δυσχρωμιών.