Μάθαμε τα "μυστικά" όπλα της Kim για λαμπερά, ίσια μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθαμε τα "μυστικά" όπλα της Kim για λαμπερά, ίσια μαλλιά!

Τι αποκαλύπτει ο κομμωτής της;

Η Kim Kardashian επέστρεψε δυναμικά στη social media καθημερινότητά μας. Μετά την ανάρτηση της πρώτης φωτογραφίας της (παρέα με την Kris Jenner σε έξοδο μετά το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν), ακολούθησαν οι φωτογραφίες με τον γιο της Saint, στις οποίες η Kim εμφανιζόταν με μακριά- πολύ μακριά- μαλλιά.

Τότε, είχες διαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη, οτι το hairlook της μας θύμισε λίγο τη Cher στην δεκαετία των 70s. Παρόλα αυτά βέβαια, δεν πιστέψαμε πως η Kim θα μείνει πιστή σε αυτό το μήκος στα μαλλιά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθότι τα μακριά μαλλιά μπορεί να αρέσουν στις περισσότερες, αλλά η περιποίησή τους είναι αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη, προκειμένου να διατηρηθούν λαμπερά.

Κι όμως, η νέα εμφάνιση της reality τηλεπερσόνας ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας κάνει να ζηλέψουμε τόσο το μήκος όσο και τη λάμψη των μαλλιών της (γιατί μην ξεχνάς πως τα πολύ μακριά μαλλιά συνήθως, είναι άτονα και θαμπά). Ποια είναι τα μυστικά για να τα διατηρεί λαμπερά;

Και ποιος πιο ειδικός να τα αποκαλύψει από τον hairstylist Chris Appleton, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το εντυπωσιακό hairlook της;

hbz beauty secret kim kardashian

Αρχικά ο Chris ξεκίνησε να δημιουργεί το sleek χτένισμα ψεκάζοντας με το Rene Furterer Gloss Spray σε βρεγμένα μαλλιά.

product 2

(Κι επειδή δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Style spray fixant του ίδιου brand, που διαμορφώνει το χτένισμα, χάρη στο σπρέι με στοχευμένο ψεκασμό και το σταθεροποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα προσφέροντας δυνατό κράτημα)

Στη συνέχεια τα στέγνωσε με μία βούρτσα και ψέκασε το Hairdresser's Invisible Oil Dry Oil Finishing Spray από τη Bumble& Bumble, πριν ξεκινήσει να τα ισιώνει με το ghd σίδερο μαλλιών. Το Dry Oil Finishing Spray προσθέτει άμεση έκρηξη λάμψης στο στυλ των μαλλιών. Χρησιμοποιείται μετά το styling για να δαμάσει το φριζάρισμα και να αποκτήσουν τα μαλλιά ένα λαμπερό και απαλό φινίρισμα. Είναι ο ιδανικός τρόπος να ανανεώσεις την ενυδάτωση και τη λάμψη στα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας (αλλά και τις επόμενες). Επιπλέον, η εξαιρετικά ελαφριά σύνθεσή του δε θα χαλάσει το χτένισμα και δε θα επιβαρύνει τα μαλλιά σου.

product 1