Kim Kardashian:Αυτό είναι το πιο τρελό μανικιούρ που έχει κάνει ποτέ της!

Kim Kardashian:Αυτό είναι το πιο τρελό μανικιούρ που έχει κάνει ποτέ της!

Μπράβο Kim, δεν το περιμέναμε αυτό από εσένα...

Μπορεί να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της- φροντίζοντας σε κάθε περίπτωση να είναι τέλειο- όμως λίγες φορές την έχουμε δει να υιοθετεί κάτι extreme στο look της. Η Kim Kardashian είναι μία γυναίκα που έχει το δικό της, signature beauty look. Λατρεύει τις nude αποχρώσεις από τα χείλη έως και το μανικιούρ της και φυσικά το contouring!

Κι ενώ στο μανικιούρ της, δήλωνε πιστή fan των μακριών νυχιών (stiletto nails) και της μονοχρωμίας... αυτή τη φορά, η reality τηλεπερσόνα έκανε τη διαφορά...

Μετά το lip ring, είπε να κάνει κάτι ακόμη πιο extreme, φορώντας σκουλαρίκια- μικρά κρικάκια στα νύχια της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ανεβάσει ένα σχετικό βίντεο στα προσωπικά social media της με το νέο της μανικιούρ, λέγοντας: "Η Khloé θα πρέπει να είναι πολύ περήφανη για εμένα αυτή τη στιγμή".

Κι αν με ρωτάς, ναι, το βρίσκω κάπως υπερβολικό και μη πρακτικό (σκέψου να έχεις να γράψεις σε υπολογιστή ή να πρέπει να πλύνεις το πρόσωπό σου κλπ). Κι αν με ξανα-ρωτάς, όχι δεν θα το δοκίμαζα εύκολα στα δικά μου νύχια, όμως το θέμα είναι πως αρέσει στη Kim και αυτό είναι που το έκανε!

Εσύ θα δοκίμαζες ποτέ, κάτι αντίστοιχο;