Oscars 2017: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2017: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

Δες από πολύ κοντά τις επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars από την Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ

Το πιο σημαντικό red carpet της χρονιάς είναι γεγονός και το Dolby Theatre κατακλύστηκε από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες του Hollywood. Φυσικά, εκτός από τους νικητές της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ και το στιλιστικό ενδιαφέρον (τόσο της τελετής όσο και του after party του Vanity Fair), την προσοχή μας δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το beauty look (aka το μακιγιάζ και τα μαλλιά) που επέλεξαν οι stars αποκλειστικά γι αυτή τη βραδιά.

GettyImages 645612848

Makeup artists, hairstylists, facialists, στυλίστες, γυμναστές και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα μπορεί να φανταστεί ο νους σου πως έχει ανάγκη μια star για ένα τέλειo look στο κόκκινο χαλί των βραβείων , έχουν επιστρατευθεί ειδικά για αυτό το σκοπό μήνες πριν, ανεβάζοντας το κασέ των εμφανίσεων.

oscars 2017

Δίνοντας έμφαση στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αρκετές stars προτίμησαν το signature - σχεδόν φυσικο- μακιγιάζ τους (Felicity Jones, Michelle Williams, Alicia Vikander, Dakota Johnson), ενώ δεν έλειψαν και οι εμφανίσεις που «ξέφυγαν» από το καλούπι των Οσκαρικών εμφανίσεων. Smoky eyes σε μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το εκπληκτικό μωβ smoky eye look της Olivia Culpo, αλλά και το καφέ smoky της Hailee Steinfeld ήταν αυτά που ξεχωρίσαμε.

GettyImages 645621244
oscars 2017 beauty looks

Emma Roberts, Sofia Carson,Nicole Kidman, Brie Larson, Emma Stone προτίμησαν το κλασικό κόκκινο κραγιόν, ενώ Alicia Vikander, Katharine McPhee, Olivia Culpo, Teresa Palmer επέλεξαν τις nude αποχρώσεις. Αρκετές ήταν και οι stars που έκαναν τη διαφορά, η Karlie Kloss που φόρεσε ένα πορτοκαλί κραγιόν ή η Felicity Jones ένα κοραλλί.

GettyImages 645630208

Δες όλα τα beauty looks στη gallery!