Αυτή την αλλαγή πρέπει να τη δεις! Η Kendall Jenner "μεταμορφώθηκε" σε Marilyn Monroe

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή την αλλαγή πρέπει να τη δεις! Η Kendall Jenner "μεταμορφώθηκε" σε Marilyn Monroe

Δες την αλλαγή της

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τις μεταμορφώσεις στο πλαίσιο της δουλειάς της. Έτσι, την έχουμε δει με πολύ κοντά μαλλιά, με αφέλειες, με καρέ, με μακριά μαλλιά αλλά και πιο εκκεντρικά makeup looks. Αυτή τη φορά, το supermodel αποφάσισε να «μεταμορφωθεί» σε ένα από τα αγαπημένη της και τα αγαπημένα μας beauty icons, την Marilyn Monroe!

Άφησε για λίγο το μίνιμαλ μακιγιάζ της και το ίσιο καρέ στα μαλλιά της, έβαψε τα χείλη της στο φλογερό κόκκινο χρώμα της Marilyn, έκανε μπούκλες στα μαλλιά της και υιοθέτησε το κλασικό cat eye look κάνοντας ένα full Marilyn Monroe makeover για το εξώφυλλο του περιοδικού «Love». Το αποτέλεσμα πραγματικά εκπληκτικό.

Τη φωτογράφιση του editorial ανάλαβε o Rankin ενώ η make-up artist Lisa Eldridge κάλυψε με μακιγιάζ τα φρύδια της Kendall προκειμένου να φαίνονται πιο λεπτά. Το hairstyling έκανε η Samantha Hillerby δημιουργώντας μπούκλες με πολύ όγκο, ενώ η nail artist Chisato Yamamoto έβαψε τα νύχια της μεγάλης Jenner με ένα κόκκινο βερνίκι που ταιριάζει απόλυτα με το κραγιόν.