Τα 2 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν!

Βιβή Αγγελάκη
Τα 2 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν!

Σύμφωνα με τον makeup artist της Blake Lively...

Εσύ ξέρεις, ποια είναι τα 2 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν; Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο E!, ο makeup artist Kristofer Buckle που επιμελείται εκτός από το look της Blake Lively και αυτό της Kate Beckinsale αποκάλυψε τα εξής, τα οποία σου μεταφέρουμε ευθύς:

«Όλα εξαρτώνται από την απόχρωση και τη σύνθεση/ φόρμουλα του κραγιόν» είπε ο makeup artist και συνεχίζει: «Για να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν, 2 πράγματα πρέπει να σκεφτείς: πού θέλεις να κάνεις focus και τον τόνο της επιδερμίδας σου. Μπορείς να επιλέξεις μία απόχρωση είτε έντονη, είτε απαλή είτε πιο ισορροπημένη. Αν θέλεις να εστιάσεις στο μακιγιάζ των ματιών σου, τότε μη διαλέξεις μία βαθιά απόχρωση ή μία που θα αποσπάσει την προσοχή. Αν πάλι, δεν θέλεις να κάνεις focus στα μάτια σου, τότε διάλεξε μία ανοιχτή, έντονη ή πιο σκούρα απόχρωση. Πολλές φορές, όταν θέλω να πετύχω ένα πιο natural look, διαλέγω μία απόχρωση ούτε πολύ σκούρα, ούτε πολύ ανοιχτή».


Όσο αφορά βέβαια, την απόχρωση της επιδερμίδας σου, πρέπει να σκέφτεσαι αντίθετα! «Μου αρέσει συνήθως να επιλέγω μία απόχρωση στα χείλη, η οποία έχει αντίθετα undertones από αυτά της επιδερμίδας, προκειμένου το look να δείχνει πιο φρέσκο. Αν έχεις χλωμή- κίτρινη επιδερμίδα, τότε χρησιμοποίησε μία ροζ απόχρωση με μπλε undertones.» εξηγεί στο E!

4fe570582c0a02bfc78f79976441db39

Και φυσικά, μόλις επιλέξεις την απόχρωση, το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να τη συνδυάσεις με την κατάλληλη απόχρωση στο μολύβι χειλιών, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα γεμάτο αποτέλεσμα στα χείλη σου! «Δώσε προσοχή όμως, στη σύνθεση του μολυβιού που θα χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να μην ξεραθούν τα χείλη σου και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου!» λέει στο τέλος χαρακτηριστικά ο Kristofer.