California Vibes: Δες τις πιο hot αποχρώσεις για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου από την Essie!

Βιβή Αγγελάκη
California Vibes: Δες τις πιο hot αποχρώσεις για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου από την Essie!

Έτοιμη για ένα exotic road trip;

Με έμπνευση από ένα road trip που έκανε με τις φίλες της στις ηλιόλουστες αμμουδερές ακτές της Baha στην Καλιφόρνια και τα εκθαμβωτικά ηλιοβασιλέματα, η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της Essie, δημιούργησε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή βερνικιών (essie spring 2017 collection) του αγαπημένου nail brand.

Spring 2017 Collection Line Up

Έξι ζωηρές, ζεστές, εκθαμβωτικές και κρεμώδεις αποχρώσεις, που έχουν να κάνουν με την ελευθερία και τις αυθόρμητες περιπέτειες που ζούμε με τις καλύτερες φίλες μας, έρχονται να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για κάθε κοσμοπολίτικη περιπέτεια. «Ελπίζω να εμπνευστείς κι εσύ από αυτή την ολοκαίνουργια συλλογή όσο εμπνεύστηκα κι εγώ όταν την δημιουργούσα. γι' αυτό, πάρε μαζί σου τις backseat besties και το designated dj σου κι έλα να φύγουμε για την πιο χρωματιστή βόλτα της ζωής μας!» λέει η Rebecca χαρακτηριστικά.

Spring 2017 Collection Line Up2

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα ζαφειρένιο λουλακί (all the wave), ένα ηλιοκαμμένο κοραλί (excuse me, sur), ένα ζωηρό πράσινο (on the roadie), ένα ξεσηκωτικό ροζ του ρόδου (b’aha moment), ένα κρεμώδες δαμασκηνί της sangria (designated DJ) και ένα ντελικάτο ροζ (backseat besties).