20 beauty δώρα για να κάνεις στο Πάσχα!

Βιβή Αγγελάκη
20 beauty δώρα για να κάνεις στο Πάσχα!

Για τη φίλη σου την Αναστασία, τη βαφτιστήρα σου που πλέον έχει μεγαλώσει και την κουμπάρα σου... 

Το Πάσχα έφτασε και εσύ πρέπει να κάνεις δώρα. Γιατί να μείνεις, όμως, στα κλασικά, καθιερωμένα (παιχνίδια, ρούχα, παιχνίδια, παπούτσια κλπ) όταν στο beauty κόσμο μπορείς να βρεις εξίσου τέλειες επιλογές; Είτε είσαι νονά (aka έχεις βαφτιστήρα και κουμπάρα) είτε πάλι όχι,πριν βγεις για shopping, τσέκαρε τα παρακάτω δώρα ομορφιάς για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο...

Για τη βαφτιστήρα σου που πλέον έχει μεγαλώσει...

pasxa 2017 1

1. Hydrance Optimale UV légère της Avene με SPF20: Χάρη στα φωτοπροστατευτικά δραστικά συστατικά της (SPF 20) ενυδατώνει το δέρμα προστατεύοντάς το ταυτόχρονα από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση. Το δέρμα είναι άνετο με ελαφρά πουδρέ και ματ όψη.

2. Παλέτα σκιών Sweet Peach από την Too Faced: 18 σκιές σε άρωμα ροδάκινου για μία ατελείωτη ποικιλία διαφορετικών (κλασικών και μη) makeup looks. Οι ουδέτεροι τόνοι ανανεώνονται με φρέσκες αποχρώσεις: ροδακινί ροζ, κοραλλί τόνοι, μπρονζέ και πινελιές βιολετί, ιδανικές για κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

3. Νέο άρωμα Desigual Fresh: Ένα νεανικό και δροσερό κοκτέιλ από φρουτώδεις νότες, που συνδυάζει νότες από Mojito με έναν σύγχρονο και Floral πυρήνα. Yuzu, λεμόνι, πράσινη μέντα και νερό αρωματισμένο με φρούτα, δημιουργούν τις πρώτες νότες που θα σε εκπλήξουν. Eμπνευσμένo από την τεράστια δύναμη και επίδραση που έχουν τα λουλούδια και οι λέξεις στα συναισθήματα, τα αρώματα αυτά έχουν τη δύναμη να σου αλλάξουν τη διάθεση!

4. Γαλάκτωμα Σώματος Βανίλια και Βιολέτα από την Κορρές: Πραγματικά το νέο γαλάκτωμα σώματος της Κορρές θα γίνει η νέα σου εμμονή! Η διακριτική γλυκύτητα της Βιολέτας και η πληθωρική ζεστασιά της Βανίλιας θυμίζουν στιγμές καλοκαιρινές - oriental feel που κρύβει κάτι και από τη φρεσκάδα του Μήλου και του Αχλαδιού.

5. «Double the Lip» They're Real! lipstick από τη Benefit: Χείλη ορατά πιο γεμάτα και αισθησιακά με μία μόνο κίνηση, χάρη στο περίγραμμα χειλιών και το κραγιόν 2 σε 1! Το απλικατέρ σε σχήμα σταγόνας δίνει σχήμα στο περίγραμμα των χειλιών και γεμίζει το εσωτερικό τους για να δημιουργήσει μια αυταπάτη όγκου. Το καλύτερο; Διαρκεί έως και 8 ώρες και δεν χρειάζεται πια μολύβι χειλιών!

6. Contouring Palette από τη The Body Shop: Αυτό το kit στην ουσία περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να αναδείξει κάθε γυναίκα τα χαρακτηριστικά της και να τονίσει τις περιοχές του προσώπου που επιθυμεί μέσω της τεχνικής των φωτοσκιάσεων (contouring). Plus: Η πολύ πρακτική συσκευασία της την καθιστά ιδανική για να την έχεις πάντα στην τσάντα σου!

Για τη φίλη σου την Αναστασία που γιορτάζει...

pasxa 2017 2

1. Naked Ultimate Basics από την Urban Decay: Η απόλυτη παλέτα ματ σκιών ματιών, με 12 ολοκαίνουργιες και άκρως απαραίτητες ουδέτερες αποχρώσεις συν μία ημί-ματ ιδανική για highlighting. Καλύπτουν όλη τη γκάμα από τις ψυχρές μέχρι τις θερμές ενώ μπορούν να φορεθούν μεμονωμένα για ένα απαλό, απόλυτα ματ look, ή συνδυαστούν με άλλες, πιο τολμηρές αποχρώσεις. Κι αν αναρωτιέσαι...ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, από την πορσελάνινη μέχρι τη σταρένια ακόμη και την πιο σκούρα!

2. Essence d’Eclat από τη νέα σειρά προϊόντων Kérastase, Aura Botanica: Ένα ενυδατικό διφασικό σπρέι ελαίου που θρέφει τα μαλλιά ενώ παράλληλα ελέγχει το φριζάρισμα. Το Essence D’Eclat οφείλει τα φανταστικά του πλεονεκτήματα σε 2 ξεχωριστά στοιχεία: τα πολύτιμα οργανικά έλαια (jojoba, avocado, καρύδα, argan ) και το νερό ρόδων (εξ’ ου και διφασικό έλαιο). Είναι 99% φυσικής προέλευσης, χωρίς θειϊκά άλατα ή parabens.

3. Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 της Estée Lauder: Σταθερό & ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μη λιπαρό make up, δε «λερώνει» τα ρούχα και διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Ο δείκτης SPF 10 περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα. Η εκπληκτική, ανάλαφρη υφή του «γλιστράει» απαλά και εύκολα επάνω στην επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση της ξηρότητας όπως συνηθίζεται από παρόμοια make up.

4. Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος από την Cleria: Απαλό γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε ενυδατικά & αντιοξειδωτικά συστατικά για ενίσχυση του λιπιδικού πλέγματος της επιδερμίδας. Με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

5. DKNY Be Tempted Eau So Blush: Μετά την επιτυχία του DKNY Be Tempted, η ιστορία αποπλάνησης συνεχίζεται με μια πιο δροσερή εκδοχή του πειρασμού, ένα άκρως λουλουδάτο και ξυλώδες άρωμα που προκαλεί να το δοκιμάσεις. Το άρωμα ανοίγει με αναζωογονητικές νότες από ροζ γκρέιπφρουτ αναμιγμένες με σαγκουίνι και ζουμερό φραγκοστάφυλο. Καθώς εξελίσσεται, η ροζ παιώνια συνδυάζεται αρμονικά με αισθησιακές νότες γιασεμιού και κέδρου δίνοντας στο άρωμα θηλυκότητα και γοητεία. Οι νότες από βερίκοκο δίνουν στο άρωμα φρεσκάδα, ενώ οι ξυλώδεις νότες και το musk κάνουν το άρωμα πλούσιο και βαθύ.

6. Matte Shaker από τη Lancôme: Ένα υγρό κραγιόν σε τολμηρά, φωτεινά, έντονα χρώματα. Η πρωτοποριακή, κρεμώδη σύνθεσή του είναι δυο φορές πιο ανάλαφρη και πιο έντονη σε σχέση με τα συνηθισμένα κραγιόν, ενώ το νέο απλικατέρ-cushion προσφέρει ευκολία στην εφαρμογή.

7. Η Aura Mirabilis fluid κρέμα προσώπου: Με λεπτόρρευστη υφή και εμπλουτισμένη με ρόδο Δαμασκού και 18 αιθέρια έλαια από φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά, αποτελεί ένα μοναδικό μυστικό ομορφιάς για απαλό και φωτεινό δέρμα και λαμπερή όψη. Είναι ιδανική για τη λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς την εξυγιαίνει και την ενυδατώνει σε βάθος, εξισορροπώντας το PH της, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα!

Για την κουμπάρα σου...

pasxa 2017 3

1. Tom Ford Velvet Orchid Lumiere: Ένα μοναδικά θηλυκό και αισθησιακό άρωμα που ανήκει στην κατηγορία των oriental floral. Το περγαμόντο και το μανταρίνι δίνουν ένα φωτεινό τόνο στην πρώτη εντύπωση του αρώματος, ενώ παράλληλα, η βανίλια και το μέλι που υπάρχουν στη βάση δίνουν μία πιο αισθησιακή νότα.

2. Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Μask από την Estée Lauder: Αυτή μάσκα ματιών σε μορφή «eye pads» είναι το δώρο που θα θες να κάνεις παράλληλα στον εαυτό σου! Εμπλουτισμένη με την τεχνολογία Advanced Night Repair, με αποδεδειγμένες επανορθωτικές τεχνολογίες αλλά και με το σύστημα τριπλών στρωμάτων αναζωογονεί την περιοχή των ματιών αλλά και την αίσθησή τους μετά από το έντονο στρες της καθημερινότητας. Οι λεπτές, ξηρές γραμμές γεμίζουν, καθώς το δέρμα ανανεώνεται με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Σε μόλις 10 λεπτά, η περιοχή των ματιών είναι πιο ζωηρή, ξεκούραστη και ανανεωμένη – με φρέσκια, νεανική και φωτεινή εμφάνιση.

3. Tom Ford Beauty Sublimate Shade & Illuminate Cheeks: Η τέλεια διπλή παλέτα για να κάνεις τα απαραίτητα «κοψίματα» στο πρόσωπό σου. Η περλέ απόχρωση λάμψης χαρίζει φως στο δέρμα, ενισχύοντας τα ζυγωματικά και ανορθώνοντας το πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα η έντονη απόχρωση σμιλεύει το πρόσωπο χαρίζοντάς του ιδανικό σχήμα. Οι αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν με κάθε χρωματικό τόνο του δέρματος.

4. Chanel Le Rouge Crayon de Couleur: Τα νέα κραγιόν του εμβληματικού οίκου έρχονται να δώσουν ένταση και χρώμα στα χείλη για ώρες. Απλώνονται απαλά και εύκολα αφήνοντας την ελευθερία σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει το μακιγιάζ που θέλει. Αγαπημένη απόχρωση η N°6 Framboise.

5. Sublimate Invisible Finishing Crème από τη Sebastian Professional: Στην ουσία πρόκειται για την κρέμα διαμόρφωσης με ιδιότητες περιποίησης και styling, που δαμάζει αποτελεσματικά το φριζάρισμα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.Το απόλυτο προϊόν φινιρίσματος για κάθε styling, προσφέρει στα μαλλιά κασμιρένια υφή και λάμψη. Η ελαφριά σύνθεσή της χαρίζει λάμψη στο styling, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά και ενυδατωμένα, έτοιμα για πρωτοποριακά και ευέλικτα στιλ.

6. Θρεπτικό λάδι 3 σε 1 για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά από τη νέα σειρά της Κορρές, Pure Greek Olive: Με βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βελούδινη υφή και με 98,7% φυσικό περιεχόμενο (silicone-free) αυτό το πολυχρηστικό λάδι θα δώσει λύση σε πολλά beauty προβλήματά σου, μιας και μπορείς να το εφαρμόσεις από την κορυφή (aka μαλλιά) μέχρι και το σώμα ή το πρόσωπό σου. Δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή, απορροφάται γρήγορα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα.

7. La Prairie Line Interception Power Duo: Ένα μοναδικό αντιρυτιδικό σύστημα που περιλαμβάνει 2 επαναστατικές συνθέσεις, μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Οι συνθέσεις λειτουργούν αρμονικά για να αντιμετωπίσουν τη γερασμένη όψη που προκαλούν οι ρυτίδες και να τις προλάβουν. Είναι η απόλυτη στρατηγική λύση κατά των ρυτίδων! Σε 14 ημέρες & 14 νύχτες, η ροή του χρόνου μπορεί να αλλάξει, για ένα μέλλον χωρίς ρυτίδες.