Τerre de Lumière: Το πρώτο γκουρμέ άρωμα από την L’Occitane!

Βιβή Αγγελάκη
Τerre de Lumière: Το πρώτο γκουρμέ άρωμα από την L’Occitane!

Οι αντιθέσεις της Προβηγκίας αιχμαλωτίστηκαν σε ένα απρόσμενα παράδοξο, εθιστικό άρωμα

Αυτή τη φορά, η L’Occitane γύρισε πίσω στην ίδια την πηγή ομορφιάς της Προβηγκίας, προσπαθώντας να ανακαλύψει τη δύναμη που δίνει ζωή στα φυτά. Κάθε ίχνος που ακολούθησε, οδηγούσε στο φως... Έτσι, αποφάσισε να αιχμαλωτίσει τη Χρυσαφένια Ώρα σε ένα άρωμα που δεν μοιάζει με κανένα, δημιουργώντας το Terre de Lumiere!

Πικάντικο και αρωματικό στην αρχή, αυτό το signature fragrance, λειώνει απροσδόκητα σε μια πληθωρική γκουρμέ καρδιά, πριν καταλήξει στις αισθησιακές και musky νότες βάσης. Οι αντιθέσεις της Προβηγκίας αιχμαλωτίστηκαν σε ένα απρόσμενα παράδοξο, εθιστικό άρωμα: η συνάντηση ανάμεσα στην αρωματική όψη και την γκουρμέ καρδιά, καθιστά το Terre de Lumière, το πρώτο Γκουρμέ Αρωματικό άρωμα απότην L’Occitane.

LOccitane launches Terre de Lumiere INTEXT

«Tο Τerre de Lumière παίζει με την ένταση ανάμεσα στην αρρενωπή φρεσκάδα και την απολαυστική θηλυκή απαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερα καινοτόμο άρωμα,το πρώτο gourmand aromatic άρωμα από την L’Occitane, απόλυτα εθιστικό». σχολιάζει χαρακτηριστικά η Calice Becker, Master Perfumer.

Το μπουκάλι σχεδιάστηκε να εκφράζει όλη τη δύναμη της Προβηγκίας. Απλά κομψό και εμβληματικό, αναβιώνει τις ζωηρές, χρυσαφένιες αποχρώσειςαυτού του τόπου, με το μοναδικό του φως. «Για να βρούμε το ιδανικό σχήμα,αποφασίσαμε να εστιάσουμε στην πολυτέλεια της απλότητας,την οποίαενσωματώνει η Προβηγκία.» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Olivier Baussan, Founder of L’Occitane.