New beauty entry: Επαγγελματική απολέπιση με βοτανικά συστατικά, στο σπίτι από τη Darphin

Βιβή Αγγελάκη
New beauty entry: Επαγγελματική απολέπιση με βοτανικά συστατικά, στο σπίτι από τη Darphin

Σου εξηγούμε γιατί πρέπει να πεις το "ναι" στη χημική απολέσπιση

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η περιβαλλοντική μόλυνση, η κούραση είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που επιβραδύνουν την φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης της επιδερμίδας και κάνουν την απολέπιση το απόλυτο must για κάθε γυναίκα.

Κι αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα scrubs, κάτι πιο εξατομικευμένο, κάτι που θα κάνει την επιδερμίδα σου ακόμη πιο απαλή και λαμπερή...τότε, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το L’Institut Youth Resurfacing Peel, το νέο προϊόν απολέπισης για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι βασισμένη σε βοτανικά συστατικά, από τη Darphin. Συνδυάζοντας βοτανικά συστατικά που ανανεώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, αυτή η νέα γενιά απελπιστικού προϊόντος ελαχιστοποιεί άμεσα τα ορατά σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση πόρων, ενώ απαλύνει τις λεπτές γραμμές και αποκαλύπτει μία επιδερμίδα υγιή και αναζωογονημένη. Παράλληλα, προσφέρει λάμψη και απαλότητα συγκρίσιμη με ένα επαγγελματικό απολεπιστικό χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκολικό οξύ χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

darphin l institut youth resurfacing peel

Στην ουσία με αυτόν τον τρόπο κάνεις χημική απολέπιση, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα σε βάθος, καθαρίζει και αναζωογονεί την εξωτερική στοιβάδα το δέρματος, ενισχύει τη φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης του δέρματος και προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα για την υπόλοιπη περιποίηση. Κι αν αναρρωτιέσαι, η διαδικασία της χημικής απολέπισης είναι απαραίτητη γιατί η γήρανση είναι μία διαδικασία που μπορεί να επιβραδυνθεί με την εβδομαδιαία απολέπιση. Μπορείς να χρησιμοποιείς το L’Institut Youth Resurfacing Peel μία φορά την εβδομάδα σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών ενώ δεν ξεβγάζεται.