Αποτρίχωση μουστάκι με κλωστή: Μόλις βρήκαμε τη συσκευή που την κάνει παιχνιδάκι!

Βιβή Αγγελάκη
Αποτρίχωση μουστάκι με κλωστή: Μόλις βρήκαμε τη συσκευή που την κάνει παιχνιδάκι!

Δες το tutorial αυτής της κοπέλας στο Instagram

Κακά τα ψέματα, η αποτρίχωση είναι από τα πιο επώδυνα πράγματα στο beauty κόσμο, πόσο μάλλον η αποτρίχωση άνω χείλους – η γνωστή σε όλες μας αποτρίχωση μουστάκι- (εκτός αν έχεις κάνει ριζική αποτρίχωση ή laser, οπότε αυτό το άρθρο, μάλλον δεν σε αφορά). Αν στηρίζεις λοιπόν, τις πιο «κλασικές τεχνικές» αποτρίχωσης...μετά το κερί, η αποτρίχωση με κλωστή είναι η πιο εύκολη και απότελεσματική μέθοδος ιδιαίτερα για το άνω χείλος και τα φρύδια, που αφαιρεί την ανεπιθύμητη τριχοφυία, τρίχα προς τρίχα.

apotrixwsh moustaki

Ωστόσο, όσα tutorials κι αν έχουμε δει με αισθητικούς που μας δείχνουν πώς να χρησιμοποιούμε την κλωστή, όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει μόνες μας στο σπίτι (όταν δεν μας βλέπει κανείς)- ψέματα πάλι δεν θα πούμε- δεν τα έχουμε καταφέρει. Και ξέρεις που οφείλεται αυτή η αποτυχία μας; Στο γεγονός, οτι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη της παρακάτω DIY, σωτήριας- απ’ ό,τι φαίνεται- αποτριχωτικής συσκευής!

Για την ακρίβεια, η makeup artist με το όνομα Eyecandy by Rea στο Instagram, πριν μερικές μέρες ανέβασε ένα βιντεάκι στον προσωπικό λογαριασμό της, στο οποίο πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ έκανε αποτρίχωση στο άνω χείλος με μία συσκευή που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα γιγαντιαίο μανταλάκι με κλωστή.

Δες το βίντεο:

Η Rea δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για την DIY αποτριχωτική συσκευή, όμως πιστεύουμε πως θα επανέλθεί με περισσότερα infos. Stay tuned