Unicorn Frappuccino Hair : Aυτό το trend στα μαλλιά είναι εμπνευσμένο από τον καφέ!

Unicorn Frappuccino Hair : Aυτό το trend στα μαλλιά είναι εμπνευσμένο από τον καφέ!

Θα το δοκίμαζες;

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ξανά, πως εμείς εδώ είμαστε ερωτευμένες με οτιδήποτε έχει πάνω του έστω και μία μικρή λεπτομέρεια μονόκερου. Έχουμε γράψει τόσες πολλές φορές γι’ αυτά, που και να μην το ήξερες το έχεις πια καταλάβει.

Μετά τα unicorn make-up brushes, ήρθαν τα σαπούνια με σχήμα και χρώματα μονόκερου (δες τα εδώ) και σήμερα ανακαλύψαμε κάτι νέο, το οποίο έχει τρελάνει όλα τα beauty addict κορίτσια παγκοσμίως. Γνωστή εταιρεία καφέ είπε να επενδύσει επάνω σε αυτή την μανία που μας έχει πιάσει με τους μονόκερους και κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, το Unicorn Frappuccino.

Επειδή όμως εμείς βρισκόμαστε σε μία κατάσταση bikini body και τα τρία κιλάκια του Πάσχα μας κάνουν νερά και δεν ξεκολλάνε από πάνω μας καταλαβαίνεις πως δεν θα μπούμε στον κόπο να το δοκιμάσουμε (δεν θα έρθει στην Ελλάδα άλλωστε το ρόφημα αυτό), θα το κάνουμε στα μαλλιά μας και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε.

Τα Unicorn Frappuccino Hair είναι ένα trend εμπνευσμένα ακριβώς από αυτόν τον καφέ και είναι κάτι που έχει ξετρελάνει πολλά κορίτσια (κυρίως στο εξωτερικό). Παρακάτω θα δεις φωτογραφίες με αυτή την νέα τάση, αλλά και βιντεάκια με το πως γίνονται.

Τι λες; Θα το τολμούσες;