Γιατί πρέπει να κάνεις follow το Insta-account της νέας Global Beauty Director της Estée Lauder

Βιβή Αγγελάκη
Γιατί πρέπει να κάνεις follow το Insta-account της νέας Global Beauty Director της Estée Lauder

Μάθε τα πάντα για την Παριζιάνα makeup artist Violette

Είναι όμορφη, νέα, στιλάτη, με τη γαλλική φινέτσα και κομψότητα να χαρακτηρίζει τόσο το look της (χαρακτηριστικές γαλλικές αφέλειες) όσο και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την έννοια της ομορφιάς. Λατρεύει το μακιγιάζ και της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορες υφές και αποχρώσεις καλλυντικών, χωρίς βέβαια να περνάει τα όρια της εκκεντρικότητας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι από πολύ νωρίς συνεργάστηκε με πασίγνωστους φωτογράφους (όπως οι Mert & Marcus) και κορυφαία περιοδικά μόδας και ομορφιάς (Vogue, Harper’s BAZAAR, W). Ο λόγος για την Παριζιάνα Violette, τη makeup artist και vlogger που πριν μερικές ώρες ανακοινώθηκε ως η νέα Global Beauty Director της Estee Lauder.

Κι αν ψάχνεις αποδείξεις για όλα τα παραπάνω... μία ματιά στο προσωπικό insta- account της Violette θα σε πείσει να της κάνεις ευθύς follow!

Στο θέμα μας τώρα (aka στη beauty συνεργασία που μόλις ανακοινώθηκε): Η Violette θα συνεργαστεί με την ομάδα της Estée Lauder στην ανάπτυξη προϊόντων, τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και τις δημόσιες σχέσεις. Το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί μέσω αυτής της συνεργασίας θα αξιοποιηθεί στα ψηφιακά κανάλια της Estée Lauder, στο YouTube κανάλι της Violette αλλά και στο Instagram account της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Violette στην Estée Lauder και ανυπομονούμε για αυτή τη συναρπαστική συνεργασία» δήλωσε ο Stephane de La Faverie (δες παρακάτω στη φωτό), Global Brand President της Estée Lauder. «Ως μία ταλαντούχα makeup artist και lifestyle influencer με πάθος για την τέχνη και το χρώμα, η Violette φέρνει τη δική της, μοναδική φωνή και οπτική στον χώρο της ομορφιάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Violette, για τις καινοτόμες ιδέες στο κομμάτι των προϊόντων και το διαδραστικό ψηφιακό περιεχόμενο που δημιουργεί μια δυναμική συνομιλία ομορφιάς με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο».


Η Violette από την άλλη, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με την Estee Lauder. Η Estée ήταν και είναι πηγή έμπνευσης για τη σημερινή γυναίκα. Καταλαβαίνει πως η ομορφιά είναι ένας τρόπος έκφρασης, ένα μέσο για να γιορτάζεις τη θηλυκότητά σου. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Ανυπομονώ να συνδεθώ με όλες τις γυναίκες ως μέρος της Estee Lauder και να τις πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι!»

Μάθε τα πάντα για τη συνεργασία του beauty brand με τη Viollette, πατώντας play στο παρκάτω βίντεο!