Δες βήμα- βήμα πώς πετυχαίνει η Kim Kardashian το natural μακιγιάζ της!

Βιβή Αγγελάκη
Δες βήμα- βήμα πώς πετυχαίνει η Kim Kardashian το natural μακιγιάζ της!

Χρησιμοποιεί το νέο contouring και highlighting kit της

Στις 21 Ιουνίου η Kim κυκλοφόρησε τη νέα σειρά καλλυντικών της, KKW Beauty που περιελάμβανε ένα kit highlighter και ένα kit για contouring (Crème Contour and Highlight Kits) σε 4 αποχρώσεις. Κι όπως είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες, τα πρώτα 20 λεπτά κυκλοφορίας των νέων kit ήταν αρκετά για να ξεπουληθούν και η γνωστή τηλέπερσόνα να γίνει πλουσιότερη κατά 14 εκατομμύρια δολάρια (επικίνδυνο ποσό εν μέσω καύσωνα).




Αυτή τη φορά, η Kim αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κανόνα «πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε» και με αφορμή το λανσάρισμα της νέας beauty σειράς της, κάνει ένα live βίντεο στο Instagram δείχνοντας βήμα- βήμα πώς πετυχαίνει το natural μακιγιάζ της, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα νέα contouring και highlighting kit.




Στο βίντεο θα δεις την άβαφη(;) Kim να απλώνει τη βάση, το concealer, το ρουζ, το bronzer, να κάνει contouring, να μιλά για τα νέα προϊόντα που την βοηθούν να πετύχει το natural, σχεδόν αψεγάδιαστο μακιγιάζ της και να εξηγεί πως το contouring δεν είναι κάτι που πρέπει να τρομάζει μία γυναίκα!




Κι αν σου περισσεύουν 12 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σου, πάτα play στο παρακάτω βίντεο!