Δούκισσα Νομικού: Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που φοράει

Βιβή Αγγελάκη
Δούκισσα Νομικού: Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που φοράει

When in doubt, wear red lipstick

Το κόκκινο κραγιόν είναι από τα must have καλλυντικά στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο παρεξηγημένα... Είτε λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το λατρεύουν, είτε σε αυτή που διστάζουν να το δοκιμάσουν (για τους δικούς της λόγους) οφείλεις να παραδεχτείς πως ανεξάρτητα από το outfit, τον τόνο της επιδερμίδας ή το χρώμα των μαλλιών, μια κόκκινη απόχρωση στα χείλη είναι sexy και τονίζει τη θηλυκότητα μίας γυναίκας, αρκεί, βέβαια- βασικός κανόνας- να βρεις αυτή που σου ταιριάζει, όπως η Δούκισσα Νομικού.

19866510 10211575217889497 713268171 n

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες στο Dutchesss Daily, το κόκκινο κραγιόν δεν είναι από αυτά που φοράει συχνά, ειδικά στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. «Ομολογώ πως το κόκκινο κραγιόν για κάποιον λόγο δεν το φορώ συχνά. Ειδικά στην τηλεόραση. Ώσπου βρήκα το τέλειο κόκκινο, το ιδανικό outfit και την κατάλληλη διάθεση όχι μόνο να το φορέσω αλλά να το υποστηρίξω μέχρι το τέλος. Αν θέλεις λοιπόν να αντιγράψεις το συγκεκριμένο beauty look -σου προτείνω να το κάνεις σήμερα κιόλας- θα πρέπει αρχικά να βρεις τη σωστη απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει στα χρώματα σου. Καλό είναι να είναι φωτεινό λόγω καλοκαιριού. Άλλωστε ένα φωτεινό κραγιόν πάντα μας κάνει να φαινόμαστε πιο λαμπερές».

original CW


Όσο για την φωτεινό κόκκινο κραγιόν που χρησιμοποίησε... Επικοινωνήσαμε με την ίδια και μας αποκάλυψε πως πρόκειται για το L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction στην 344 Retro Red απόχρωση.

Πάντως εμάς, πολύ μας άρεσε Δούκισσα! Ψηφίζουμε κόκκινο κραγιόν!

Δες πώς θα πετύχεις το υπόλοιπο μακιγιάζ κάνοντας κλικ εδώ!