Το έξυπνο κόλπο να καθαρίσεις (και να συντηρήσεις) τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το έξυπνο κόλπο να καθαρίσεις (και να συντηρήσεις) τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου!

Για να τις χρησιμοποιήσεις ακόμη και 15 φορές

Δεν θα σου πω ψέματα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι από τα πράγματα που δεν είναι μέσα στη beauty καθημερινότητά μου (ίσως λόγω κακού timing- δεν βρέθηκαν στο σωστό σημείο, τη σωστή ώρα) και με τα οποία δεν έχω πολυπειραματιστεί (σε αντίθεση με τις extension βλεφαρίδες). Αυτό βέβαια, δεν με σταματά από το να μαθαίνω και να ψάχνω για πολύ πρακτικά tips που αφορούν τη χρήση και στη συντήρησή τους. Γιατί η γνώση είναι δύναμη, φίλτατη, και ποτέ δεν ξέρεις πού και πότε θα σου χρειαστεί!

source

Και κάπως έτσι, «έπεσα» πάνω στο συγκεκριμένο Insta- post μιας εκ των πιο διάσημων beauty vloggers, της Huda Kattan, (αν είσαι beauty addict, σίγουρα την ακολουθείς στο Instagram) η οποία δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να καθαρίσεις, να συντηρήσεις και να ξανα-ξανα-χρησμοποιήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου όσες φορές θέλεις (η Huda λέει ακόμη και 15 φορές!) και κάπως έτσι να βγεις από κάποια περιττά έξοδα του να αγοράσεις καινούργιες (#savetime_savemoney).




Όπως είδες και στο βίντεο, που έχει ήδη συγκεντρώσει 1.5 εκατομμύριο views, τα μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια, cotton pads (αυτά που χρησιμοποιείς για το ντεμακιγιάζ σου), ένα ήπιο ντεμακιγιάζ ματιών (εκείνη χρησιμοποιεί το αγαπημένο νεράκι ντεμακιγιάζ της Bioderma) και μερικές μπατονέτες.