Το tip στο μακιγιάζ ματιών της JLO & της Selena Gomez που πρέπει να ξέρεις

Το tip στο μακιγιάζ ματιών της JLO & της Selena Gomez που πρέπει να ξέρεις

Beauty tips από τον makeup expert, Hung Vanngo

Είτε προτιμάς την soft εκδοχή τους, είτε την πιο έντονη, τα smoky eyes μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ήσυχο κατά άλλα μακιγιάζ. Εξάλλου ο συνδυασμός smoky eyes και nude lips είναι ένα από τα αγαπημένα makeup combos πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Selena Gomez αλλά και της Jennifer Lopez! Ποιο είναι, όμως, το μυστικό τους; Πώς καταφέρνουν να βάλουν σκιά και eyeliner χωρίς το μακιγιάζ τους να δείχνει αυτομάτως «αυστηρό» ή «σκληρό»; Ο διάσημος makeup artist, λοιπόν, που επιμελείται το μακιγιάζ τους, Hung Vanngo, φρόντισε σε συνέντευξή του να αποκαλύψει όλα τα μυστικά:



«Σπάνια χρησιμοποιώ μαύρο eyeliner. Το βρίσκω λίγο σκληρό. Χρησιμοποιώ πάντα καφέ μολύβι, ακόμη και στις εσωτερικές γραμμές του ματιού». Και συνεχίζει: «Ακόμα και όταν θέλω να πετύχω έντονα μαύρα μάτια, χρησιμοποιώ μια καφέ απόχρωση στο εσωτερικό, καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται έντονη αντίθεση με την κόρη του ματιού».



Όσο για το αγαπημένο του eyeliner, δεν είναι άλλο από το Marc Jacobs Highliner Matte Gel Eye Crayon στην απόχρωση Browni (ένα ζεστό καφέ).

dfgfdfgfg

Το μυστικό του; Σβήνει το μολύβι, ώστε να φαίνεται και ως σκιά, ένα τρικ, που όπως αποκαλύπτει, χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και στα αγγελάκια της Victoria’s Secret. Εξάλλου, όπως λέει και ο ίδιος «το smudged εφέ στα μάτια είναι πολύ sexy.»