Τέλεια φρύδια & μαλλιά όλο το Καλοκαίρι:3 άγγελοι της Victoria's Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Βιβή Αγγελάκη
Τέλεια φρύδια & μαλλιά όλο το Καλοκαίρι:3 άγγελοι της Victoria's Secret αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Τα καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς των μοντέλων αποκαλύπτονται... 

Σίγουρα ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να διαβάζουμε στις beauty στήλες των περιοδικών και των sites είναι τα μυστικά ομορφιάς των stars, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα αγγελάκια της Victoria's Secret. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Elsa Hosk, η Josephine Skriver, και η Chanel Iman βρέθηκαν στο Revolve in the Hamptons With Moët & Chandon event και δε δίστασαν να απαντήσουν και να μοιραστούν με το κοινό του Allure τα καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς τους.

GettyImages 821029392

Ποια είναι τα tricks που κάνουν τα μαλλιά τους να δείχνουν πολύ όμορφα, ακόμη και όταν το θερμόμετρο «χτυπάει» κόκκινο;

Elsa: Νομίζω ότι είναι πάντα πολύ κομψό να τραβήξεις πίσω τα μαλλιά σου και να τα πιάσεις σε ένα σφιχτό κότσο. Φαίνεται πραγματικά πολύ κομψό ιδιαίτερα αν είσαι μαυρισμένη και φορέσεις και ένα ματ κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Josephine: Όταν βρισκόμαστε σε γύρισμα, όλοι τρέχουν και βάζουν ένα μπουκάλι κρύου νερού στο πίσω μέρος του λαιμού τους.

Chanel: Το καλύτερο καλοκαιρινό χτένισμα, για εμένα, είναι πλεξούδες, επειδή είναι πραγματικά χαριτωμένες και κρατούν τα μαλλιά μαζεμένα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα μαλλιά σου και είναι ένα χτένισμα που κρατάει όλη τη μέρα.

GettyImages 821042422

Όσο, για τα tips που διατηρούν τέλεια τα φρύδια τους, τώρα, το Καλοκαίρι, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Josephine: Χτενίζω τα φρύδια μου προς τα πάνω. Έχω πάντα μαζί αυτά τα μικρά βουρτσάκια μάσκαρα μιας χρήσης, που μπορείς να τα βρεις στα Sephora. Ψεκάζω λίγο με τη λακ και μετά χτενίζω τα φρύδια μου με αυτά. Aν ψάχνεις, τώρα, για ένα καλό μολύβι φρυδιών, πάντα να προτιμάς τους πιο ψυχρούς, γκρίζους τόνους. Μην πηγαίνεις στους πιο κόκκινους, γιατί όταν ο ήλιος πέφτει πάνω στο πρόσωπό σου, τα φρύδια σου θα φαίνονται πορτοκαλί.

Elsa: Εγώ προτιμώ να ψεκάζω λίγο με τη λακ στα φρύδια μου παρά να χρησιμοποιώ gel. Γιατί η λακ δε φαίνεται, επίσης το gel αισθάνομαι πως κολλάει λίγο περισσότερο τα φρύδια μου. Νομίζω ότι δείχνουν πιο φυσικά με τη λακ.

GettyImages 821030874

Photo Credits: Getty Images