Ξέρουμε ποιο ακριβώς κραγιόν φορούσε στα χείλη της η Rachel Green από «Τα Φιλαράκια»!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε ποιο ακριβώς κραγιόν φορούσε στα χείλη της η Rachel Green από «Τα Φιλαράκια»!

Και ναι, μπορεί να το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου...

 

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της πιο επιτυχημένης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών, «Τα Φιλαράκια», όμως α)είναι Καλοκαίρι (aka δε γίνεται να μην έχεις ΞΑΝΑ-βάλει να δεις σε επανάληψη μερικά επεισόδια) και β) πάντοτε θα υπάρχουν αυτές οι λεπτομέρειες που θα αποκαλύπτονται και θα εξιτάρουν την περιέργειά σου. Και επειδή διαβάζεις την beauty στήλη, η σημερινή «αποκάλυψη αφορά το κραγιόν που φορούσε στη σειρά η Rachel Green (aka Jennifer Aniston).

050514 friends anniversary 1 567 0 copy

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο αμερικανικό Glamour, η Jennifer μίλησε για τα trends που ξεκίνησαν στα ‘90s (άρα όλοι έχουμε δει στα «Φιλαράκια»), έχουν κάνει comeback και δεν χαίρεται καθόλου γι’ αυτό.
«Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου. Νομίζω ότι είναι πολύ αστεία. Δεν είμαι fan των γυαλιών ηλίου με πολύ μικρό φακό, αλλά των πιο κλασικών. Αυτό δεν ήταν ένα πολύ '90s trend; Όταν βλέπεις αυτούς τους μικροσκοπικούς φακούς, γυρνάς πίσω στις μέρες του John Lennon. Είναι μέρος αυτών των ανατρεπτικών τάσεων» και συνεχίζει αποκαλύπτοντας την ακριβή απόχρωση κραγιόν που φορούσε ως Rachel Green στην αγαπημένη σειρά.

via GIPHY

«Τι γίνεται με το κραγιόν Paramount της MAC; Ήταν μία πολύ καφέ απόχρωση. Αυτό θυμάμαι ότι ήταν το κραγιόν μου στα «Φιλαράκια».

Στην πραγματικότητα η Paramount είναι μία σκούρα κόκκινη- καφέ (reddish brown) απόχρωση από την κλασική, iconic σειρά κραγιόν της MAC με απαλή, κρεμώδη υφή και σατινέ φινίρισμα, την οποία ανάλογα με το πόσο την «δουλεύεις» στα χείλη σου, έχεις την ανάλογη κάλυψη.

mac lipstick

Παρά το γεγονός, ότι το καφέ κραγιόν ήταν από τα πιο δημοφιλή makeup trends των 90’s, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι από τις αγαπημένες μας ακόμη και σήμερα! Για την ακρίβεια μπορείς να τη βρεις και να την αγοράσεις εδώ!


via GIPHY