Από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτή η μάσκαρα είναι η νέα beauty – εμμονή των fashionistas

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτή η μάσκαρα είναι η νέα beauty – εμμονή των fashionistas

Γνώρισε τη νέα μάσκαρα Mark. Big & Style από την Avon, για πλούσιο όγκο και απεριόριστα look στις βλεφαρίδες

Αν λατρεύετε να ενισχύετε το βλέμμα σας με έντονες βλεφαρίδες, σας έχουμε συναρπαστικά νέα! Η νέα μάσκαρα για όγκο Big & Style, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε το look που επιθυμείτε και να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε στο look σας μέσα στην ίδια ημέρα χωρίς ντεμακιγιάζ! Η σύγχρονη σύνθεσή της με διογκωτικό τζελ, επιτρέπει στις βλεφαρίδες να παραμένουν ελαστικές ακόμα και αφού στεγνώσει το προϊόν, ώστε να αλλάζετε το look σας όσες φορές επιθυμείτε προσθέτοντας στρώσεις. Αντίθετα με τις παραδοσιακές μάσκαρα που αφήνουν τις βλεφαρίδες στεγνές και δύσκαμπτες, δημιουργώντας κόμπους και μουτζούρες όταν προστίθενται επιπλέον στρώσεις, η Big & Style δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε το «χτίσιμο» ενός έντονου βλέμματος, έχοντας πάντα τον πλήρη έλεγχο του όγκου των βλεφαρίδων και του επόμενου look, χάρη στην τεχνολογία Lash-Flex.

Η Big & Style μάσκαρα αποτελεί μέρος της σειράς Mark, της πιο μοντέρνας σειράς μακιγιάζ της Avon, που διαθέτει μια μεγάλη συλλογή προϊόντων, όπως αϊλάινερ, πούδρες, λιπ γκλος, κραγιόν, βερνίκια, ρουζ, σκιές, βάσεις και πολλά ακόμα προϊόντα, για όσους αγαπούν το μακιγιάζ και το βλέπουν ως μέσο έκφρασης: Η μάσκαρα για όγκο Big & Style διαθέτει ένα πατενταρισμένο βουρτσάκι διαχωρισμού των βλεφαρίδων που συνδυάζει κοντά και μακριά τριχίδια και κωνική κορυφή ώστε να δημιουργεί «ζώνες» όγκου που επιτρέπει την εφαρμογή του προϊόντος ακόμη και στις πιο μικρές βλεφαρίδες στη γωνία του ματιού, χαρίζοντας τη μέγιστη εμπειρία όγκου στο βλέμμα.

Avon Mark. Big Style Mascara

Η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι αδιάβροχη και κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να καθορίσετε την ένταση του βλέμματος σας όπως την θέλετε. Είναι κλινικά δοκιμασμένη, υπο-αλλεργική, ενώ είναι κατάλληλη για άτομα με ευαισθησία στα μάτια και όσους φορούν φακούς επαφής.

Η χρήση της μάσκαρα σε συνδυασμό με το εργαλείο Styling βλεφαρίδων Mark. Big & Style θα φέρει τις βλεφαρίδες σας στο επόμενο στάδιο. To ειδικό εργαλείο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ακόμα πιο θεατρικές εμφανίσεις με πυκνές ογκώδεις βλεφαρίδες και ανοιχτό βλέμμα. Η μάσκαρα μαζί με το εργαλείο Styling που διαθέτει είναι ο τέλειος συνδυασμός για όσες αγαπούν το μακιγιάζ και λατρεύουν να μεταμορφώνουν το look τους μέσα στην ίδια ημέρα.

Εφαρμόζοντας τη μάσκαρα Big & Style και διαθέτοντας το εργαλείο Styling, μπορείτε να αναδιαμορφώσετε το στυλ των βλεφαρίδων σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε ξεβαφτικό ή να επαναλάβετε την εφαρμογή. Δοκιμάστε νέα looks και αλλάξτε το στυλ του βλέμματος σας με μια απλή κίνηση.

Διάθεση

Η μάσκαρα Big & Style θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 4 Σεπτεμβρίου και θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω των επίσημων Αντιπροσώπων της Avon.

Μάθετε περισσότερα για την Αvon και τα προϊόντα της, στο www.avoncosmetics.gr