Θα σκεφτόσουν αυτό το κόλπο της Chrissy Teigen με τη σκιά φρυδιών;

Βιβή Αγγελάκη
Θα σκεφτόσουν αυτό το κόλπο της Chrissy Teigen με τη σκιά φρυδιών;

Χρησιμοποιεί κάθε μέρα σκιές φρυδιών αλλά όχι εκεί που φαντάζεσαι...

Η Chrissy Teigen είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ. Έχει πολύ χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, μιλάει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή της, δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις στιλιστικές της επιλογές και δε διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά αλλά και τα λάθη που έχει στη beauty ρουτίνα της, δίνοντας τις ανάλογες συμβουλές.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Refinery 29, η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε το δικό της beauty tip με τις σκιές φρυδιών, τις οποίες δεν χρησιμοποιεί μόνο στο πρόσωπό της (στα φρύδια της) αλλά και στο κεφάλι της...

Όταν, λοιπόν, της ζητήθηκε να να απαριθμήσει τα must-do στο καθημερινό μακιγιάζ της, εκείνη απάντησε: «Φρύδια, βλεφαρίδες, χείλια και να καλύψω τα κενά στο σημείο που ξεκινούν τα μαλλιά μου ( στη hairline μου). Έχω πολύ ανοιχτόχρωμες φύτρες και μικρές τριχούλες στο μπροστινό μέρος και πρέπει να «γεμίσω» το κενό και τα σημεία που ξεκινούν τα μαλλιά μου. Γι αυτό χρησιμοποιώ τις σκιές φρυδιών. Είναι βασικό. Το κάνω κάθε μέρα...»




Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τη χρήση σκιών στα μαλλιά. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι (aka καλύπτει σημεία με αραίωση στα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά), οι σκιές φρυδιών απορροφούν την όποια λιπαρότητα υπάρχει στα σημεία που εφαρμόζονται, λειτουργώντας ως dry shampoo.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να ακολουθήσεις το κόλπο της Chrissy είναι να χρησιμοποιήσεις σκιές σε παρόμοιο χρώμα με αυτό των μαλλιών σου (μπορείς και σε ένα τόνο πιο ανοιχτό) και μετά να κάνεις το απαραίτητο blending!