Happy Birthday Beyoncé: Θυμόμαστε 30 αξέχαστες beauty στιγμές της star

Βιβή Αγγελάκη
Happy Birthday Beyoncé: Θυμόμαστε 30 αξέχαστες beauty στιγμές της star

Τα καλύτερα beauty looks της Queen Bey από το 2000 έως σήμερα

Υπάρχουν οι κοινοί θνητοί, οι διάσημες κυρίες του Hollywood και η Beyoncé. Το star quality, η καθηλωτική παρουσία της πάνω και κάτω από τη σκηνή, οι πάντα στυλάτες και glamorous εμφανίσεις της ακόμη και κατά της περίοδο της εγκυμοσύνης της, η τόλμη και ο δυναμισμός της, η αυτοπεποίθηση και ο αποφασιστικός χαρακτήρας της, την καθιστούν μία από τις αγαπημένες stars εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο και φυσικά δική μας. Στον κόσμο της Queen Bey, άλλωστε, δεν υπάρχουν bad hair and skin days.

GettyImages 89081320

Η Beyoncé ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που μπορούν να υποστηρίζουν το οτιδήποτε στην εμφάνισή τους. Είναι μία γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται με τις τάσεις όσο αφορά το στιλιστικό αλλά και το beauty κομμάτι, διατηρώντας πάντα τη λάμψη της. Θηλυκή και sexy με κοντά ξανθά αλλά και με πολύ μακριά μαλλιά, με έντονες σκιές στα μάτια αλλά και nude αποχρώσεις στα χείλη της.

GettyImages 90712324

Δε φοβάται να τσαλακωθεί, να δουλέψει σκληρά και να δοκιμάσει κάθε τι νέο!

dfgsdfgdz
GettyImages 79698123


Με αφορμή τη σημερινή μέρα, λοιπόν, που η Queen Bey κλείνει τα 35 της χρόνια είπαμε να θυμηθούμε τις πιο glam beauty στιγμές της από το 2000 μέχρι σήμερα.

gjvghjhjk

Όλες στην παρακάτω gallery!