Η Oriflame σβήνει τα 50 κεράκια της στην Αθήνα!

Βιβή Αγγελάκη
Η Oriflame σβήνει τα 50 κεράκια της στην Αθήνα!

Η Oriflame γιορτάζει τα 50 χρόνια της στην Αθήνα!

Φέτος, η Oriflame κλείνει τα 50 και αποφάσισε να «σβήσει τα κεράκια» στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα! Με την πορεία της να ξεκινά το 1967, η Σουηδική εταιρεία καλλυντικών, συνεχίζει να βοηθάει σταθερά τους ανθρώπους να δείχνουν, να αισθάνονται και να ζουν καλύτερα βελτιώνοντας τις ζωές και εκπληρώνοντας τα όνειρα τους. Πενήντα χρόνια μετά, η διεθνής κοινότητα της Oriflame είναι γεμάτη από όμορφες ιστορίες που εμπνέουν.

Φέτος, λοιπόν, στις 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Tae Kwon Do θα γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων της με τη συμμετοχή 6.000 στελεχών της από όλο τον κόσμο- από τις 63 χώρες που δραστηριοποιείται- παρουσία όλης της διοίκησης αλλά και των ιδρυτών της, Jonas & Robert af Jochnick.

Η Ελλάδα δεν επιλέχθηκε τυχαία για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου Business Conference που έχει διεξάγει η εταιρεία, καθώς έχει υπάρξει μία από τις πλέον στρατηγικές αγορές της Oriflame παγκοσμίως, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή της από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της και έχοντας αποτελέσει βασικό εκπαιδευτικό κέντρο για τα στελέχη της παγκοσμίως.