Παντρεύεσαι; Η Jennifer Lawrence σου δείχνει τον πιο chic τρόπο να φορέσεις λουλούδια στα μαλλιά σου

Βιβή Αγγελάκη
Παντρεύεσαι; Η Jennifer Lawrence σου δείχνει τον πιο chic τρόπο να φορέσεις λουλούδια στα μαλλιά σου

Η Jennifer Lawrence δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της...

Αυτή την εβδομάδα η Jennifer Lawrence έχει την τιμητική της στη beauty στήλη! Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Mother!» στο Τορόντο, η ηθοποιός μας έδωσε ακόμη ένα #beautyinspo- ή για την ακρίβεια #hairinspo- με το χτένισμά της, που ειδικά αν α) παντρεύεσαι και β) σου αρέσουν τα λουλούδια στα μαλλιά θα πρέπει να έχεις κατά νου.

Η Jennifer συνδύασε το μακρύ, λευκό φόρεμά της - που αν με ρωτάς έμοιαζε με νυφικό- με ένα fresh-natural μακιγιάζ, ενώ στα μαλλιά της πέρασε λουλούδια, δημιουργώντας στην ουσία ένα ημικυκλικό στεφανάκι γύρω από τον κότσο της.







«Θα πρέπει να φοράμε περισσότερο λουλούδια στα μαλλιά μας» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η hairstylist Jenny Cho, που επιμελήθηκε το hairlook της για την πρεμιέρα της ταινίας της «Mother!» - αυτή τη φορά- στη Νέα Υόρκη και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.








Η hairstylist στην κυριολεξία φόρεσε ένα ολόκληρο μπουκέτο από λουλούδια, τα οποία στερέωσε με χρυσά τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, γύρω από τον twist κότσο.