Fall In Bloom: Αυτή είναι η νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana

Βιβή Αγγελάκη
Fall In Bloom: Αυτή είναι η νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana

Η νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana Fall In Bloom μας προσκαλεί να ερωτευτούμε τα φρέσκα χρώματα, ακόμη και τώρα το Φθινόπωρο!

Κομψά παστέλ, ζωντανά burgundy και πλούσιες αποχρώσεις ορτανσίας. Η νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana Fall In Bloom μας προσκαλεί να ερωτευτούμε τα φρέσκα χρώματα - ακόμη και τώρα το Φθινόπωρο- και να ζήσουμε την εμπειρία μιας νέας παλέτας που έχει σχεδιαστεί για την απόλαυση των αισθήσεων.

Λαμπερές ουδέτερες, κομψές παστέλ και σκούρες αποχρώσεις. Έντονα χείλη με τα ματ κραγιόν Dolce Carezza, Dolce Notte, και Dolce Inferno. Το ίδιο φάσμα από έντονα και τολμηρά χρώματα δημιουργεί μια αίσθηση γιορτής για τα μάτια με την παλέτα The Eyeshadow Quad της συλλογής Fall In Bloom και το Mascara για βλεφαρίδες με όγκο. Τα νύχια γίνονται απολαυστικά μέσα από τέσσερις λαμπερές αποχρώσεις του Nail Lacquer: Pure Nude, Light Bloom, Lilac, and Inferno.

xfghxfghcg
gyhlkgjklhjkl

Το μυστικό συστατικό αυτής της συλλογής για ένα λαμπερό look "ακούει" στο όνομα: Creamy Illuminator στην απόχρωση Rosa Del Mattino. Έντονη λάμψη με ένα ελαφρύ άγγιγμα. Λαμπερό, φωτεινό, φτιαγμένο για να δημιουργεί διαφορετικά επίπεδα λάμψης. Το αποτέλεσμα: η επιδερμίδα δείχνει λαμπερή από το εσωτερικό της.