Νέο A AHA STRAITENING SHAMPOO από την Lavish Care

Νέο A AHA STRAITENING SHAMPOO από την Lavish Care

Tώρα το ίσιωμα των μαλλιών γίνεται παιχνίδι με το καινοτόμο σαμπουάν ισιώματος & λείανσης μαλλιών Α ΑΗΑ Straitening Shampoo!

Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, με έδρα την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει το νέο σαμπουάν ισιώματος και λείανσης μαλλιών, Α ΑΗΑ Straitening Shampoo της Lavish Care.

To Α ΑΗΑ Straitening Shampoo είναι ένα σαμπουάν που αποτελείται από ένα μείγμα αμινοξέων το οποίο συνδυάζεται με τις πρωτεΐνες των μαλλιών. Σε συνδυασμό με την θερμότητα προκαλεί το ίσιωμα της τρίχας και χαρίζει ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα λείανσης.

Χάρη στα 4 ενεργά συστατικά του (Glycolic Acid, Hyaluronic Acid, Lactic Acid & Salicylic Acid) καταπολεμά το φριζάρισμα, αναγεννά την τρίχα με αποτέλεσμα Botox και προσφέρει παρατεταμένη προστασία. Με αυτό τον τρόπο δεν σπάει η τρίχα και εξασφαλίζεται η ασφάλεια της συμβατότητας του προϊόντος με άλλες χημικές διεργασίες αφού είναι εφικτό να γίνει βαφή ή ανταύγειες την ίδια μέρα!

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

  • Λείανση της τρίχας από την πρώτη εφαρμογή
  • Υψηλή απόδοση εφαρμογής
  • Γρήγορη, εύκολη & ασφαλής διαδικασία
  • Αποτέλεσμα με διάρκεια έως και 3 μήνες
  • Χωρίς Φορμαλδεΰδη &ούτε απελευθέρωση της με την θερμότητα
  • Χωρίς Parabens

Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στην καθημερινή χρήση πρέσας αφού το A AHA Straitening Shampoo κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε γυναίκας:

«Ίσια και λεία μαλλιά με ένα μόνο λούσιμο.»

Τα Α ΑΗΑ Straitening Shampoo της Lavish Care μπορεί να το βρει κανείς σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα: https://lavishcare.eu/haircare/aaha-straightening στην προνομιακή τιμή των 29,90€.