Μάθε πως θα πετύχεις το ψυχρό ξανθό της Kim Kardashian

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μάθε πως θα πετύχεις το ψυχρό ξανθό της Kim Kardashian

Ρωτήσαμε το διάσημο κομμωτή της για να καταλάβουμε πως μπορούμε και εμείς να κάνουμε με  επιτυχία τη μετάβαση από σκούρο μαύρο, σε πλατινέ ξανθό.

Eίδατε το νέο λουκ στα μαλλιά της Kim Kardashian; Αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο χρώμα τους που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό; Το να είσαι τη μια μέρα εντελώς μελαχρινή, (άλλωστε η Κιμ φημιζόταν για το σκούρο, μαύρο, στιλπνό μαλλί της) και την επόμενη να έχεις μεταμορφωθεί σε… Μadonna των 80’s με ένα εντελώς πλατινέ, ξανθό… δεν το λες και λίγο! Όσες μάλιστα γνωρίζουν από βαφές αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο, αλλά και πόσο επιβαρυντική είναι η διαδικασία για την υγεία των μαλλιών.

845148924
668908566

Σα να μην έφτανε αυτό, η Kim επηρέασε και την ίδια της τη μητέρα, τη… σιδηρά κυρία Kris Jenner, που εδώ και χρόνια δεν αποχωριζόταν την αγορίστικη, μελαχρινή κουπ της. Ναι μάλιστα, έκανε και εκείνη την δυναμική αυτή χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της, αγγίζοντας τα δυο άκρα.

Οι απορίες που εύλογα γεννιούνται στις περισσότερες από εμάς πολλές!

Πχ. Πώς πέτυχε από την μία μέρα στην άλλη τόσο τέλειο ξανθό; Τα μαλλιά της συνεχίζουν να φαίνονται πιο υγιή από ποτέ. Πώς τα κατάφερε;

Όλες τις απαντήσεις μας τις δίνει ο ίδιος της ο colorist, ο Chris Appleton που επιμελείται επίσης διάσημα πρόσωπα όπως Adele και Jennifer Lopez.

Ξεκινάει αναφέροντας χαρακτηριστικά:

« Πρωτίστως μην προβείτε σε μία τόσο ριζική αλλαγή, αν πρώτα δεν έχετε δοκιμάσει μία περούκα ώστε να είστε σίγουρες για την απόφαση που πήρατε. Αν σας πηγαίνει και το έχετε πάρει απόφαση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλά …SOS! Ποτέ μόνες σας στο σπίτι. Χρειάζεται απαραίτητα η εμπειρία του επαγγελματία.» και συνεχίζει:

«Μη νομίζετε πως η μετάβαση της Kim έγινε τόσο γρήγορα. Ξεκινήσαμε ένα μήνα πριν ώστε να έχουμε αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα . Ειδικές μάσκες μαλλιών, λίγο κούρεμα της ψαλίδας κάθε φορά που της στέγνωνα τα μαλλιά, μαλακτικές κρέμες… όλα στα πλαίσια της προετοιμασίας της τρίχας να δεχτεί την μετέπειτα τεχνική επεξεργασία.»

Όσο για το άριστο ψυχρό ξανθό που πέτυχε στην Kim; Διαβάστε τι μας λέει: «Μας πήρε μία ολόκληρη εβδομάδα η απόχρωση. Ξεκίνησα, να ξανοίγω πρώτα τις άκρες των μαλλιών και μεμονωμένα μέρη του κεφαλιού. Για δύο μέρες μετά κάναμε ένα διάλειμμα. Εφάρμοζα θεραπείες επανόρθωσης και ενυδάτωσης και έπειτα συνέχιζα να βάφω…» «Για να πετύχεις λάμψη και ένταση σε αυτή την απόχρωση και να την διατηρήσεις τέλεια πρέπει συνέχεια να χρησιμοποιείς θρεπτικά έλαια και προϊόντα»

861455176