Ιδού το πρόσωπο πίσω από τα εντυπωσιακά μακιγιάζ της Chanel!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ιδού το πρόσωπο πίσω από τα εντυπωσιακά μακιγιάζ της Chanel!

Η Lucia Pica, Makeup and Color Designer της CHANEL, κατά τη διάρκεια του project CHANEL AT COLETTE, συζητά με την πρέσβειρα της παριζιάνικης γυναικείας φύσης Caroline de Maigret ....μα για τι άλλο φυσικά πέρα από μόδα, ομορφιά, χρώματα και στυλ! Δες φωτογραφίες και βίντεο.

Δύο γυναίκες ΣΥΜΒΟΛΑ η κάθε μία στον τομέα της, συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στo Παρίσι, στο πιο διάσημο πολυκατάστημα της οδού Saint-Honoré, που δεν είναι άλλο από το θρυλικό COLEΤTE. Μια εντυπωσιακή μπουτίκ Chanel θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στο γνωστό πολυκατάστημα και αυτό γιορτάστηκε με ένα λαμπερό πάρτι που διοργανώθηκε στην πόλη του φωτός, γεμάτο celebrities, χορό και μουσική. (θα επανέλθω σύντομα για αναλυτικές λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό).

ATT00001

Με αφορμή το τεράστιο αυτό γεγονός στον κόσμο της μόδας, συναντήθηκαν και οι δύο καταξιωμένες κυρίες. Η Lucia Pica, Makeup and Color Designer της Chanel, είναi υπεύθυνη για την έμπνευση και την υλοποίηση κάθε μακιγιάζ που παρουσιάζει στις πασαρέλες του ο οίκος Chanel. Από την άλλη, η διάσημη γαλλίδα Caroline de Maigret, πρώην μοντέλο, μουσική παραγωγός και συγγραφέας του best seller "How To Be A Parisian", αναγνωρίζεται ως η τέλεια εκπρόσωπος της κλασικής γαλλικής γυναικείας φινέτσας.

CHANEL at colette Beauty Talk Caroline de Maigret 7 LD

Χαλαρές, ανεπιτήδευτες και minimal, οι δύο αυτές εντυπωσιακές κυρίες, συναντιούνται τετ-α-τετ σε ένα τραπέζι στο οποίο συνομιλούν για την τέχνη, την ομορφιά και τα πολύτιμα μυστικά του τέλειου μακιγιάζ. Εμείς δε έχουμε παρά να τις ακούσουμε... ευλαβικά και να θαυμάσουμε τον απίστευτο "τύπο" που διαθέτουν και τη δυναμική που εκπέμπουν! Άλλωστε, δεν τις επέλεξε τυχαία ο Karl Lagerfeld για να εκπροσωπήσουν τον πιο διάσημο οίκο μόδας.

CHANEL at colette Beauty Talk Lucia PicaCaroline de Maigret 4 LD

Το τραπέζι ξαφνικά γεμίζει με τα προιόντα από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ Chanel 2018 και...

CHANEL at colette Beauty Talk 8 LD

...η επίδειξη ξεκινά! Στο "τραπέζι έπεσαν" πολύτιμα tips μακιγιάζ, όπως η κόκκινη γραμμή μολυβιού στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που δίνει ζωντάνια και φωτεινότητα στο βλέμμα.

124

Παρακολούθησε εδώ αναλυτικά όλη τη συνέντευξη