H Meghan Markle έχει τα ίδια καλλυντικά με εμάς;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
H Meghan Markle έχει τα ίδια καλλυντικά με εμάς;

Απίστευτο; Γιατί όχι; Αφού και εμείς αξίζουμε μια... πριγκιπική καθημερινή περιποίηση ομορφιάς!

 

Μάθε τι προϊόντα χρησιμοποιεί ανελλιπώς η μέλλουσα πριγκίπισσα Meghan Markle για να λάμπει σε κάθε περίσταση. Τα αποκαλύπτει η ίδια η προσωπική της make up artist! Όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη έχει τα ψεγάδια της... Τι κι αν πρόκειται να γίνει γυναίκα του Πρίγκιπα Χάρι; Η Meghan Markle δεν παύει όπως όλες μας άλλωστε, να έχει κρυφά beauty μυστικά και καλλυντικά που εμπιστεύεται τυφλά και δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της. Η προσωπική της make up artist, πριν λίγες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα πιο αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς. Περιττό να αναφέρω πως έχουν πάρει φωτιά τα media! Φυσικά, το Queen δεν πρόκειται να... σε αφήσει στο σκοτάδι!

Στην παρακάτω gallery θα τα ανακαλύψεις όλα! Μη σου κάνει εντύπωση αν διαπιστώσεις πως κάποια από αυτά υπάρχουν και στο δικό σου νεσεσέρ. Είπαμε, η Meghan Markle είναι μία από εμάς… και ας πρόκειται να γίνει πριγκίπισσα! Μία γυναίκα που θέλει να δείχνει όμορφη και περιποιημένη, γι’ αυτό και επενδύει σε ό,τι της ταιριάζει επιλέγοντας σε top brands από τον πλανήτη της ομορφιάς.

Η Min Min Ma, είναι η προσωπική της make up artist και δηλώνει: «Έχουμε αποφασίσει να διατηρήσουμε ένα natural look. Της αρέσει στο πρόσωπό της να έχει μία ελαφριά μπρούτζινη απόχρωση, σα να την έχει αγγίξει απαλά ο ήλιος. Το πετυχαίνω με λίγη τερακότα στα ζυγωματικά και ένα απαλό ροζ ή κοραλλί κραγιόν στα χείλη». Και συνεχίζει «Η Meghan έχει από μόνη της απίστευτα όμορφη επιδερμίδα και φυσικές φακίδες που δε θέλω να τις καλύψω. Χρησιμοποιώ λοιπόν μία ελαφριά πούδρα λάμψης και ένα κονσίλερ για κάτω από τα μάτια».

Ένα από τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται είναι το highlighter Yves Saint Laurent Touche Eclat

touche eclat

Δες στη gallery που ακολουθεί, όλα τα αγαπημένα προϊόντα της μέλλουσας πριγκίπισσας Meghan Markle!