Party Preparation 2018! Step by step τι να κάνεις λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Party Preparation 2018! Step by step τι να κάνεις λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Η τέλεια προετοιμασία για να υποδεχτείς το νέο έτος.

Η πρώτη νύχτα του νέου έτους προμηνύεται μεγάλη γι' αυτό και εσύ όσο και αν πιείς ή χορέψεις δεν πρέπει ποτέ να χάσεις την υπέροχη εμφάνιση με την οποία ξεκίνησες τη βραδιά. Διάβασε τον τρόπο που θα πετύχεις την τέλεια προετοιμασία για το ρεβεγιόν.

Χαλάρωση πριν το ξέφρενο πάρτι!

Μεταμόρφωσε το μπάνιο σου σε ζεν χώρο σπα εξασφαλίζοντας μια μαγική ιεροτελεστία περιποίησης που θα σε προετοιμάσει κατάλληλα.

  1. Φτιάξε ατμόσφαιρα τοποθετώντας δίπλα στην μπανιέρα αρωματικά κεριά. Χαμήλωσε τα φώτα και βάλε απαλή μουσική.
  2. Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό (απέφυγε το πολύ καυτό που μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα) και ρίξε μέσα μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια, άλατα και αρωματικό αφρόλουτρο. Βυθίσου στο νερό, χαλάρωσε και απομάκρυνε κάθε αρνητική σκέψη.
  3. Για να γίνει το δέρμα σου βελούδινο κάνε απολέπιση με ένα προϊόν σκραμπ. Τρίψε απαλά όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.
  4. Μόλις βγεις από τη μπανιέρα τυλίξου σε μία ζεστή πετσέτα που θα έχεις τοποθετήσει από πριν στο καλοριφέρ και χαλάρωσε για 10-15 λεπτά στο κρεβάτι απολαμβάνοντας ένα ζεστό τσάι με βότανα.\

Η ώρα του μακιγιάζ

Glitter Stories

Οι μπρονζέ υφές σε σκιές, πούδρες, λιπ γκλος ακόμα και βερνίκια νυχιών είναι εντυπωσιακές και ιδανικές και για τα Χριστούγεννα αφού εξασφαλίζουν μοναδική λάμψη και glamorous λουκ. Χρήσιμα tips για τη εφαρμογή τους:

  1. Πρώτα κάνε το μακιγιάζ σου και μετά ντύσου ώστε να μην λερώσεις το επίσημο outfit.
  2. Άπλωσε απαραίτητα ένα primer και πριν καλά- καλά στεγνώσει στην πάνω στην επιδερμίδα εφάρμοσε την πούδρα λάμψης ή την glitter σκιά της επιλογής σου.
  3. Απέφυγε τέτοιου είδους προϊόντα (με glitter και χρυσόσκονη) στις περιοχές του προσώπου που είναι λιπαρές, όπως η ζώνη Τ. Το ζητούμενο είναι να τονίσεις και να αναδείξεις τα σημεία εκείνα που χρειάζονται πραγματικά λάμψη.
  4. Για να εξασφαλίσεις ότι οι χρυσαφένιοι κόκκοι δε θα εισχωρήσουν στις γραμμές έκφρασης τονίζοντάς της, είναι προτιμότερο να απλώσεις πρώτα σε όλο το πρόσωπο μία ενυδατική με χρώμα ή μία bb κρέμα.
  5. Στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι πιο απαλές αποχρώσεις. Για τις σταρένιες είναι προτιμότερα τα προϊόντα με πιο μπεζ και ελαφρώς μπρονζέ- χυσαφί τόνους, ενώ για τις σκουτρόχρωμες ιδανικές είναι οι χάλκινες συνθέσεις.
f39962e8db34892782e5f9be00142687

Διάβασε ακόμη

Super ιδέες με χτενίσματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!