Αρωματικά χώρου που κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αρωματικά χώρου που κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα

Μεθυστικές ευωδιές που σε στέλνουν σε άλλη διάσταση...

Αν θέλεις να μοσχοβολά το σπίτι σου όλη μέρα και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι έστω και νοερά σε μακρινά, εξωτικά μέρη ή στην άνεση και την ζεν ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς spa, δεν έχεις παρά να επιλέξεις αρωματικά κεριά και diffusers που θα σου εξασφαλίσουν τα παραπάνω. Δες ιδέες για να επιλέξεις

Hourglass Diffuser του οίκου Diptique

Ένας ευφυής μηχανισμός. Μια καινοτομική διαδικασία διάχυσης του αρώματος στον χώρο. Μια κλεψύδρα που αρωματίζει τον χώρο χωρίς την παρουσία θερμότητας ή άλλου είδους ενέργειας, με έναν εξελιγμένο μηχανισμό που βελτιώνει την οσφρητική απόδοση. Είναι τόσο αρωματικό, όσο και ένα υπέροχο διακοσμητικό για τον χώρο. ( Στα attica)

Diptyique Diffusers copy

Colonia Pura Aqua Di Parma

Καθαρό, λαμπερό και απλό, το αρωματικό κερί της κολώνιας Colonia Pura είναι τυλιγμένο με έναν συνδυασμό από διαφορετικές νότες, απελευθερώνοντας μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Η δύναμη από τις αισθησιακές φλοράλ νότες και τα ξηρά μπαχαρικά, συνδυασμένη με το κλασικό άρωμα εσπεριδοειδών που βρίσκεται στο DNA της Colonia, περιγράφει αυτή την εξαίσια φρεσκάδα του απόλυτου μινιμαλισμού της Acqua Di Parma. ( Στα attica)

adpcolh dcan10 02 o 27

L’ Erbolario Indaco

Κλείσε τα μάτια για να απολαύσει μία ξαφνική αίσθηση ευφορίας χάρη σ’ αυτό το αρωαμτικό κερί που περιέχει νότες από Γεράνι Αιγύπτου, Πούδρα από Κακάο, Πατσουλί Ινδονησίας, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Βετιβέρ Ινδίας. Βύθισε τα ειδικά ξυλάκια από Ραττάν στο αρωματικό διάλυμα και το πληθωρικό άρωμα του Indaco θα διαχυθεί στο χώρο σαν απαλό μυρωδάτο χαλί.

Indaco

Δες gallery παρακάτω με περισσότερες επιλογές