Εργαλεία ομορφιάς που κάνουν θαύματα στο πρόσωπό σου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Εργαλεία ομορφιάς που κάνουν θαύματα στο πρόσωπό σου

Αν τα συνηθίσεις θα σου είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς μετά...

Είναι γνωστό και το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι οι κρέμες και τα serum που απλώνουμε στο πρόσωπό μας δεν πρόκειται να μας δώσουν τα αποτελέσματα που "υπόσχονται" αν η εφαρμογή τους δε συνοδεύεται από τις κατάλληλες κινήσεις μασάζ οι οποίες θα "ξυπνήσουν" το δέρμα χάρη στην διέγερση της μικροκυκλοφορίας. Δεν είμαστε όμως όλες facialists ώστε να κάνουμε τις σωστές κινήσεις! Μερικές φορές μάλιστα δεν έχουμε την απαραίτητη υπομονή για να ακολουθήσουμε την τελετουργία κατά γράμμα ή κουράζονται γρήγορα τα χέρια μας.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκαν κατάλληλα εργαλεία ομορφιάς που σε βοηθούν να εφαρμόσεις το ενυδατικό ή αντιγηραντικό σου προϊόν. Χάρη σε αυτά θα εισχωρήσουν ευκολότερα τα δραστικά συστατικά της σύνθεσής στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

Θα τα βρεις με την ονομασία "Face Massage Tool" ή "Face Massage Roller". Κάποια είναι διαθέσιμα στην αγορά για να τα πάρεις σπίτι σου και άλλα θα τα βρεις στις καμπίνες διάσημων brands όπως YSL. Επιπλέον, υπάρχουν εκδοχές face tools που λειτουργούν και ηλεκτρονικά. Δηλαδή με μπαταρία ή ρεύμα.

Αυτές είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το Twin-Ball Facial Massager της εταιρείας The Body Shop

The Body Shop Oils of Life Polhem PR 3
the body shop twin ball revitalitas facial massager 48735482baeb EH9Gx1 2

Δες εκείνα τα οποία ανακαλύψαμε για εσένα στο gallery που ακολουθεί.