To μυστικό για να εξαφανίσεις τις κηλίδες από το πρόσωπό σου

To μυστικό για να εξαφανίσεις τις κηλίδες από το πρόσωπό σου

Αποκαλύπτεται και πλέον έχεις βρει τη λύση που έψαχνες....

Αν θες να μάθεις πιο είναι πιο σημαντικό από το μακιγιάζ σου για να έχεις πάντα την τέλεια όψη, τότε διάβασε προσεκτικά... Η λάμψη φίλη μας είναι εκείνη που καταφέρνει να "υπερνικά" την ανάγκη για μακιγιάζ, αφού δημουργεί την ψευδαίσθηση πως όλα στο δέρμα σου είναι λαμπερά άρα τέλεια!

Το ΝΕΟ Even BetterGlow Light Reflecting Makeup SPF 15 της Clinique, ένα foundation που προσφέρει ελαφριά έως μέτρια κάλυψη και δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή, φωτεινή λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι ιδανική για τους τύπους ΙΙ και ΙΙΙ (μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες).

1911 CLQ EBG CHLOE 0248 IG 15

Βασικά Συστατικά:

  • Ένα εξαιρετικά δραστικό παράγωγο της Βιταμίνης C βοηθά στη φωτεινότητα, την αύξηση της διαύγειας και την ορατή μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και τις ουλές από σπυράκια.
  • Η Βιταμίνη Ε λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για να προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες.
  • Ένα μείγμα φυσικών και χημικών αντιηλιακών βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από μελλοντικούς αποχρωματισμούς και σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB και UVA.
  • Το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην ήπια απολέπιση, βελτιώνει το χρωματικό τόνο, την υφή και τη διαύγεια της επιδερμίδας, διατηρώντας την όψη της όσο το δυνατόν καλύτερη με συνεχή χρήση.
1911 CLQ EBG ARM SHOT 0579 IG 06

Όλα όσα γνωρίζουν οι Κορυφαίοι Δερματολόγοι μας για την επιδερμίδα, ενσωματώνονται στο foundation. To NEO Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15:

  • Βελτιώνει άμεσα και μακροχρόνια τη φωτεινότητα και την υφή της επιδερμίδας
  • Βελτιώνει τον ομοιόμορφο τόνο, τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας
  • Δεν ξηραίνει, δεν σπάει, δεν δίνει την αίσθηση «μάσκας».
  • Έχει μεγάλη διάρκεια.
  • Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.
  • Είναι ανθεκτικό στο νερό.
  • Έχει μη λιπαρή σύνθεση.

Το ΝΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 αναζωογονεί την εμφάνιση της κουρασμένης επιδερμίδας και παρέχει διαύγεια, φωτεινότητα και δυνατότητα αυξανόμενης κάλυψης για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Το NEW Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 τελειοποιεί άμεσα την επιδερμίδα και προσδίδει λάμψη, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη φωτεινότητα και την υφή της μακροχρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεύγεις για τριήμερο; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς στο νεσεσέρ σου!