Η Christa Cober σε νέα συνεργασία

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Η Christa Cober σε νέα συνεργασία

Αν δεν την ήξερες ήδη, με αυτή τη συνεργασία θα την μάθεις σίγουρα...

Μοντέλο από τον Καναδά, η Crista Cober προσχωρεί στη λαμπερή ομάδα της μάρκας μαζί με την Alexa Chung, η οποία είναι και η διεθνής εκπρόσωπος της L'Oréal Professionnel. Η Crista Cober θα είναι το πρόσωπο των δύο πιο στρατηγικών λανσαρισμάτων της μάρκας το 2018: της Botanēa, της πρώτης 100% φυτικής και vegan βαφής με επαγγελματικό αποτέλεσμα του Group L'Oréal και της Source Essentielle, της πρώτης επαγγελματικής σειράς περιποίησης μαλλιών με vegan σύνθεση που περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, η οποία μπορεί να ξαναγεμίσει στα κομμωτήρια.

Ορμώμενη από τον Καναδά, η καριέρα της Crista Cober για 12 χρόνια ήταν μια καριέρα σε ξεχωριστές καμπάνιες και editorials μόδας. Η σταδιοδρομία της έχει αποκτήσει μια μεγάλη δύναμη στον κόσμο του μόντελιγκ. Με τις καμπάνιες για τις εταιρίες YSL Beauté, Fendi, H&M, Balmain, Armani, Tiffany&Co, το χαρτοφυλάκιό της διαθέτει ένα εντυπωσιακό πορτφόλιο, σε κορυφαίους διεθνείς τίτλους όπως στη Vogue Τουρκίας, Ισπανίας και Ολλανδίας, Harper's Bazaar, ELLE, Numéro Magazine...

Η Crista Cober θα ενσαρκώνει επίσης το Source Essentielle, της πρώτης επαγγελματικής σειράς περιποίησης μαλλιών με vegan σύνθεση που περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης για ένα πραγματικό φυσικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, ένα φυσικό άγγιγμα και τέλειο φινίρισμα «κομμωτηρίου». Καινοτομία αποτελεί επίσης και η δυνατότητα που παρέχετε στους καταναλωτές οι οποίοι μπορούνε να ξαναγεμίσουνε το μπουκάλι του σαμπουάν τους απευθείας σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι η "περιβαλλοντική γήρανση" του δέρματος;