Σαρκώδη, ζουμερά χείλη... Αφού τα θες, θα τα έχεις!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Σαρκώδη, ζουμερά χείλη... Αφού τα θες, θα τα έχεις!

Μάθε ό,τι χρειάζεται για τη μέθοδο αύξησης των χειλιών

Είναι τάση και παρόλο που πλέον δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που να μην έχει υποκύψει στην αυξητική των χειλιών της (με ελάχιστες εξαιρέσεις), εσύ επιμένεις να θες διακαώς να αποκτήσεις τα σαρκώδη χείλη που αποτελούν μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια. Αν τα δικά σου βέβαια είναι εκ φύσεως πολύ μικρά, ή αντικειμενικά το άνω με το κάτω χείλος έχουν δυσαναλογία, τότε δε σε αδικούμαι καθόλου. Αν κάτι επάνω μας δε μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα το διορθώνουμε άμεσα!

Δες παρακάτω τους πιο σύγχρονους τρόπους με τους οποίους μπορείς σήμερα να δώσεις στα χείλη σου μόνιμο όγκο και μεγαλύτερο μέγεθος.

Υαλουρονικό οξύ: Είναι ο πιο συχνός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργηθούν πιο γεμάτα στην εμφάνιση χείλη, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται και ρυτίδες στη γύρω περιοχή του στόματος.

Έγχυση λίπους: Ένα προσωρινό αποτέλεσμα για την αυξητική χειλιών πραγματοποιείται με την έγχυση λίπους και κολλαγόνου, τα οποία για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα της αυξητικής απαιτείται να επαναλαμβάνονται, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιθανό να απορροφηθούν από το σώμα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μία αναισθητική κρέμα απλώνεται στα χείλη για 45’ ώστε να μουδιάσει το σημείο και να μην αισθανθεί ο ασθενής τα τσιμπήματα της τοπικής ξυλοκαΐνης που θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα, έπειτα γίνεται ενέσιμη τοπική αναισθησία στο στόμα για να μουδιάσουν τα νεύρα στα χείλη.

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή και αν χρειαστεί κάποια συμπλήρωση μπορεί να γίνει σε 15 ημέρες. Η διάρκεια του όμως δεν ξεπερνά τους 8 – 10μήνες.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Παρατηρείται πρήξιμο και ήπια ερυθρότητα στα χείλη αλλά αντιμετωπίζεται με την τοποθέτηση πάγου και ειδικής κρέμας, έτσι σταδιακά υποχωρεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μαγικά" tips που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα!